AcasăNewsMarfa proaspata in galantarul DNA

Marfa proaspata in galantarul DNA

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a fost pus sub control judiciar

Recalibrat de sustinerea strazii, ”sistemul” ignora loviturile incasate in ultima vreme si pescuieste din nou nume cu greutate.

Primul picat in plasa procurorilor anticoruptie este fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Dupa ce a fost audiat mai bine de trei ore, ieri, la sediul DNA Ploiesti, Zgonea a plecat de acolo in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie. Unul in care, conform unor surse judiciare, politicianul este acuzat de trafic de influenta pe motiv ca ar fi intervenit, contra sumei de 50.000 de lei, pentru numirea unui secretar de stat la Comunicatii. Al doilea ”peste” de soi a fost actualul ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, care a fost si ea audiata, tot ieri, de DNA in dosarul deschis pe tema modului in care a aparut si a fost adoptata celebra ordonanta de urgenta nr. 13 – abrogata deja. Tot ieri, justitia si-a completat panoplia cu numele tatalui actualului premier. Fost inspector scolar general in Caras-Severin, Nicolae Grindeanu a fost chemat in instanta unde, in calitate de martor, a trebuit sa dea explicatii intr-un dosar legat de mai multe fapte de abuz in serviciu, situatia concreta referindu-se la modul in care isi luau diplomele de asistenti medicali cursantii Scolii Sanitare Postliceale „Carol Davila” din Caransebes.

Demisie cu cantec din DNA

Procurorul Mircea Negulescu a demisionat din functia de procuror DNA dupa ce a fost data publicitatii o inregistrare telefonica in care respectivul aduce injurii grele sefilor DNA si procurorului general – despre care spune ca sunt niste ”zdrente ordinare”. In plus, Negulescu divulga in timpul convorbirii (purtate cu sotia unui inculpat) si informatii din dosar. Reamintim ca Mircea Negulescu este procurorul care a instrumentat unele dintre cele mai grele dosare, cum ar fi cele in care sunt implicati Victor Ponta, Sebastian Ghita, Gheorghe Stefan, Vasile Blaga.

author avatar
Simona Badulescu
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger