AcasăNewsMarele premiu la Loto 6/49, de peste 3,9 milioane de euro, a...

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 3,9 milioane de euro, a fost câștigat. Cât a costat biletul norocos și unde a fost jucat

sursa foto: Facebook

Extragerea loto din 3 noiembrie i-a adus vestea mult-sperată unui jucător la loto 6/49, care și-a încercat norocul cumpărând un bilet la ceea mulți consideră a fi „jocul vedetă” al Loteriei Române.

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 3,9 milioane de euro. Anunțul a venit chiar de la Loteria Română. „La tragerea Loto 6/49 de astăzi (joi-n.red.), 03 noiembrie 2022, s-a câștigat premiul de categoria I în valoare de 19.198.843,92 lei (peste 3,9 milioane de euro)”, potrivit sursei citate.

Biletul norocos a fost jucat într-o agenție din Giurgiu

Cât a costat biletul care s-a dovedit a fi norocos și unde a fost jucat? Răspunsul vine tot de la Loterie. „Biletul norocos a fost jucat la agentia 23-004 din Giurgiu și a fost completat cu 3 variante la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 21,50 de lei”, s-a anunțat într-un scurt comunicat.

Loteria Română amintește că acesta este al treilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49, ultima dată premiul de categoria I la Loto 6/49 fiind câștigat pe 2 iunie și a fost în valoare de 8.496.320,80 lei.

Cât timp are la dispoziție norocosul câștigător al potului cel mare de la Loto 6/49 pentru a merge sa-și ridice premiul? „Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-și revendica câștigul”, informează Loteria Română.

749 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu poti avea incredere nici in loterie in RO. la cita coruptie si debandare a ajuns RO

  2. doar cretinii mai joaca la 6,49 . cine mai tine minte la inceput cand era tragere manuala , la 2-3 saptamani se castiga , acum cu tragere electronica usor de masluit la 5 luni o data . frauda la tragere manuala este imposibila pe cand la cea electronica si un elev de liceu o poate maslui . de ce exista pauza de cateva ore intre inchiderea jocului si extragere ? ca sa aleaga varianta nejucata si aia sa fie extragerea oficiala .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger