AcasăNewsMarele André Rieu - coplesit de durere in fata clubului Colectiv

Marele André Rieu – coplesit de durere in fata clubului Colectiv

Faimosul violonist olandez  André Rieu a fost prezent sambata dupa amiaza, intr-o scurta vizita la Bucuresti, special pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din clubul Colectiv.

André Rieu, alaturi de Gheorghe Zamfir, in timpul unui concert extraordinar care a avut loc la Bucuresti, in luna iunie

Artistul in varsta de 66 de ani, care a venit in Romania cu un avion privat, s-a deplasat la locul tragediei, unde a tinut un moment de reculegere, alaturi de alte 200 de persoane. Artistul batav a anuntat ca va face o donatie pentru victimele tragediei.

Cu lacrimi in ochi, André Rieu a declarat ca este coplesit de durere. Artistul a promis ca va dona castigurile obtinute de pe urma unui DVD realizat in memoria celor care au pierit in Colectiv si a celor care se zbat astazi, intre viata si moarte, pe paturile de spital. „Cand am auzit despre acest lucru, am vrut sa vin aici. Tot ce va pot darui este muzica mea. Sper ca va va ajuta. Am facut un DVD in urma acestui concert de la Bucuresti si toti banii din vanzarea lui vor merge la familiile care au nevoie. Am auzit ca va fi pus la vanzare si in România. Este atat de trist ce s-a intamplat aici”, precizat Rieu.

 

author avatar
Mihai Koblenko
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger