AcasăNewsMarele actor Victor Rebengiuc, agresat in plina strada

Marele actor Victor Rebengiuc, agresat in plina strada

Maestrul Rebengiuc a fost protagonistul unui incident neplacut, in plina strada. Actorul a cazut victima furiei verbale a unui taximetrist.

De fata cu mai multi martori, barbatul, enervat din motive neelucidate pana la acest moment, l-ar fi agresat pe Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai iubiti artisti ai scenei romanesti, potrivit Antena3. Oamenii aflati in zona au reactionat, sarind in apararea maestrului in varsta de 81 de ani.

A fost chemata politia, iar oamenii legii care au ajuns la locul incidentului, ce a avut loc vineri, au stat de vorba cu cei implicati, dar si cu martorii. Conform sursei citate, maestrul Rebengiuc s-a rezumat la a spune ca totul a fost o discutie in contradictoriu, motiv pentru care a si refuzat sa depuna plangere impotriva taximetristului care l-a facut sa devina, fara voie, protagonistul unei scene cu totul nedorite.

Victor Rebengiuc este cunoscut iubitorilor de teatru si film gratie rolurilor din productii foarte cunoscute si apreciate de publicul de toate varstele, printre ele amintind doar: „regele Lear”, „Inima de caine”/”Morometii”, „Balanta”, „Padurea spanzuratilor”, „Nunta muta”. Este casatorit cu actrita Mariana Mihut si tatal unui baiat, Tudor.

Sursa foto; cinemagia.ro

923 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger