AcasăNewsMarea nemultumire a presedintelui Basescu: "Prea multi romani aleg calculatorul"

Marea nemultumire a presedintelui Basescu: „Prea multi romani aleg calculatorul”

Prezent sambata la Brasov, unde a premiat mai multi romani ce activeaza in IT, Traian Basescu, presedintele Romaniei, a tras cateva concluzii extrem de importante.

Presedintele Romaniei s-a declarat nemultumit de faptul ca tot mai multi romani aleg sa lucreze cu calculatorul decat sa lucreze cu sapa.

„Sunt sigur ca 90% dintre romani, daca le pui in fata o sapa si un calculator, vor prefera sa se aseze in fata calculatorului, ceea ce inseamna ca ne indreptam catre o munca intelectuala, catre valorificarea inteligentei si mai putin catre dat cu sapa. (…) Slava Domnului ca avem 10% care se indreapta si catre dat cu sapa”, a declarat Traian Basescu, conform romaniatv.net.

Totusi, presedintele Romaniei sustine ca inteligenta este o resursa mai valoroasa decat aurul sau gazele de sist si ca Romania ar trebui sa valorifice la maxim „inteligenta si placerea tinerilor romani de a se afla in fata unui calculator”.

In cadrul evenimentului de la Brasov, Traian Basescu a primit cadou o tableta si a fost foarte aproape sa-si dea la schimb telefonul mobil.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger