AcasăNewsMarea Britanie, supusa legilor sharia

Marea Britanie, supusa legilor sharia

Extremistii islamici au lansat o masiva campanie cu postere pe teritoriul Marii Britanii prin intermediul carora proclama zone unde legea Sharia (legea islamica) este impusa. Pe postere scrie „Ati intrat intr-o zona sub controlul Shariei – legile islamice sunt impuse” conform DailyMail.

Mesajele tiparite pe o hartie de culoare galben deschis pot fi vazute in statii de autobuz sau stalpi de iluminat stradal si ordona interdictia in zonele respective pentru jocurile de noroc, muzica sau concertele, pornografie sau prostitutie, droguri, fumatul si consumul alcoolul.

Actiunea este revendicata de catre un cunoscut predicator islamic extremist Anjem Choudary, care a declarat ca planuieste sa impanzeasca comunitatile  musulmane, dar si pe cele ne-musulmane cu astfel de mesaje si sa „sadeasca un Emirat islamic pe termen lung”.

In ultimele saptamani mai multe strazi si cartiere din Londra au fost tintita acestor afise fapt ce a dus la aparitia unui puternic sentiment de teama in randul localnicilor cu privire impunerea legilor islamice de grupuri organizate.

Iar temerile acestora sunt complet justificate de faptul ca organizatia militanta Islam4UK condusa de Choudary desi interzisa are conform acestuia mii de oameni gata sa patruleze strazile si dispune de o rezerva de pana in 50.000 de postere ce asteapta sa fie distribuite. Anjem Choudary a mai declarat ca in acest weekend musulmanii vor organiza un mars de protest extremei-drepte ca reactie atentatul din Norvegia.

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger