Cauta

Marea Britanie pregătește EXPULZAREA românilor. Ce a determinat furia Londrei / „Vor fi deportați”

marea britanie

Marea Britanie pregătește EXPULZAREA românilor. Ce a determinat furia Londrei / „Vor fi deportați”

Românii fără vize aflați în Marea Britanie vor fi expulzați, dacă nu vor dori să părăsească țara de bunăvoie, au avertizat autoritățile britanice.

Ministrul pentru imigrație, Kevin Foster, le-a transmis cetățenilor străini cărora li s-a refuzat dreptul de a rămâne în Regatul Unit să părăsească țara în mod voluntar, în caz contrar, oficialii din domeniul imigrației „vor încerca să le impună plecarea”.

Procesele pentru muncitorii calificați care se gândesc să vină în Marea Britanie sunt „inflexibile, costisitoare și birocratice”. În plus, ele servesc pentru a „exclude mulți dintre lucrătorii cheie de care avem nevoie, mulți dintre care au fost esențiali în timpul pandemiei de Covid-19”.

Aceste avertismente au fost scrise de ministrul economiei Irlandei de Nord, Gordon Lyons, ministrul galez al justiției sociale, Jane Hutt, și ministrul scoțian pentru cultură, Europa și dezvoltare internațională, Neil Gray, într-o scrisoare către Kevin Foster, ministrul imigrației din Regatul Unit.

Cetățenii UE vor putea fi deportați din Marea Britanie

Reprezentanții celor trei națiuni avertizează cu privire la „lipsuri grave de forță de muncă și competențe” în toate cele patru națiuni din Regatul Unit și că guvernul britanic nu a „lucrat în mod constructiv” cu administrațiile decentrate pentru a se ocupa de această problemă.

Miniștrii britanici au făcut schimbări a legislației de după Brexit, și au acordat mai ușor vize șoferilor de camion străini, pentru a rezolva criza aprovizionării cu combustibil și alimente ce a avut loc în toamna anului trecut.

Marea Britanie a acordat în jur de 5,4 milioane de permise de ședere unor cetățeni ai Uniunii Europene. „Pe 31 august 2021, existau aproximativ 400.000 de cereri în așteptarea unui rezultat”, a spus Foster.

Ultimele stiri

  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Scandal la Mangalia: Repetă Mohammad Murad rețeta ilegală din 2020?
  • PSD continuă să aloce fonduri uriașe pentru a păstra ritmul investițiilor în infrastructură
  • Horoscop luna iunie 2024 – pentru toate zodiile. Noroc şi reuşite în multe activităţi. Planurile de călătorie ţin capul de afiş
  • Românii care îşi pot pierde „leafa” din cauza noilor prevederi din Legea Pensiilor 2024. Seniorii care riscă să rămână fără bani
  • Planul Oficial al lui Sebastian Burduja pentru București, dezvăluit românilor din Capitală
  • Exit mobile version