AcasăNewsMarea Britanie pregătește EXPULZAREA românilor. Ce a determinat furia Londrei / „Vor...

Marea Britanie pregătește EXPULZAREA românilor. Ce a determinat furia Londrei / „Vor fi deportați”

marea britanieMarea Britanie pregătește EXPULZAREA românilor. Ce a determinat furia Londrei / „Vor fi deportați”

Românii fără vize aflați în Marea Britanie vor fi expulzați, dacă nu vor dori să părăsească țara de bunăvoie, au avertizat autoritățile britanice.

Ministrul pentru imigrație, Kevin Foster, le-a transmis cetățenilor străini cărora li s-a refuzat dreptul de a rămâne în Regatul Unit să părăsească țara în mod voluntar, în caz contrar, oficialii din domeniul imigrației „vor încerca să le impună plecarea”.

Procesele pentru muncitorii calificați care se gândesc să vină în Marea Britanie sunt „inflexibile, costisitoare și birocratice”. În plus, ele servesc pentru a „exclude mulți dintre lucrătorii cheie de care avem nevoie, mulți dintre care au fost esențiali în timpul pandemiei de Covid-19”.

Aceste avertismente au fost scrise de ministrul economiei Irlandei de Nord, Gordon Lyons, ministrul galez al justiției sociale, Jane Hutt, și ministrul scoțian pentru cultură, Europa și dezvoltare internațională, Neil Gray, într-o scrisoare către Kevin Foster, ministrul imigrației din Regatul Unit.

Cetățenii UE vor putea fi deportați din Marea Britanie

Reprezentanții celor trei națiuni avertizează cu privire la „lipsuri grave de forță de muncă și competențe” în toate cele patru națiuni din Regatul Unit și că guvernul britanic nu a „lucrat în mod constructiv” cu administrațiile decentrate pentru a se ocupa de această problemă.

Miniștrii britanici au făcut schimbări a legislației de după Brexit, și au acordat mai ușor vize șoferilor de camion străini, pentru a rezolva criza aprovizionării cu combustibil și alimente ce a avut loc în toamna anului trecut.

Marea Britanie a acordat în jur de 5,4 milioane de permise de ședere unor cetățeni ai Uniunii Europene. „Pe 31 august 2021, existau aproximativ 400.000 de cereri în așteptarea unui rezultat”, a spus Foster.

author avatar
Andreea Vlad
1.033 afisari

4 COMENTARII

    • Gresit. Trebuie sa le dea drepturi si sa nu-i descremeneze. Nu asa ne spuneau in 90 sa facem noi cu ei.

  1. Bai brazilienilor de acolo din Uk-istan, vedeti ca va zboara aia de acolo ca pe ciori, o sa ajungeti direkt la aeroportul din Tandarei !! Ha ha ha 🙂 Plus ca e si ambasada a UK-istanului la Tandarei, asa ca o sa va descurcati voi cumva !! Hai, bai luati-va zobul inca de pe acum, daca nu vreti sa o luati pe coaja !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger