AcasăNewsMarea Britanie, asaltata de vandali

Marea Britanie, asaltata de vandali

In Dalston, se fura ca la revolutie, fiecare ce apuca

Totul a inceput cu impuscarea unui infractor de catre politia londoneza, iar acum jafurile se extind in toata tara, organizate pe BlackBerry Messenger.

In Dalston, se fura ca la revolutie, fiecare ce apuca

„Toata lumea din toate partile Londrei veniti in inima Londrei (centru) OXFORD CIRCUS!! Magazine vor fi sparte, veniti si luati (marfa gratis!!!)”, se arata intr-un mesaj postat pe BlackBerry Messenger. Violentele si jafurile declansate la sfarsitul saptamanii trecute au continuat la Londra si s-au extins in Birmingham, Liverpool, Bristol si in localitati de provincie. Scotland Yard a mobilizat inca 1.700 de politisti pentru a face fata celor mai grave incidente produse in Marea Britanie.

Londonezii au iesit cu obiecte de uz casnic sa lupte cu vandalii si sa faca ordine dupa ei

Mai multe imobile erau in flacari la Croydon, Peckham si Lewisham, in sudul Londrei, in timp ce grupuri de persoane care comiteau jafuri se raspandeau pe strazile Hackney, Clapham, Camden si Ealing. Oameni prinsi de bandele de hoti erau talhariti pe strazi, inclusiv de hainele de pe ei. Londonezii s-au mobilizat si au iesit in strada sa faca ordine si sa lupte impotriva „vandalilor”.

 

author avatar
Adina Mutar
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger