AcasăNewsMarea bălăceală din București. Te distrezi mai ceva ca la Ibiza!

Marea bălăceală din București. Te distrezi mai ceva ca la Ibiza!

Ritmuri exotice, petreceri cu spumă, piscină cu valuri și tobogane cu apă. Adevărata distracție din vârful sezonului estival se mută în Capitală, la Magic Place Aqua Park și Magic Summer Waves!

N-ați ajuns încă la mare și sunteți deja cu gândul la zilele libere de la acest sfârșit de săptămână? Aveți ocazia să uitați de stres și să vă bucurați de tot ce înseamnă petreceri de cinci stele, la piscină, în două locații aflate chiar în București, gândite special pentru divertismentul întregii familii, deci și a celor mici!

Weekend-ul 13 – 14 iulie se anunță unul special pentru locuitorii Capitalei care doresc să se distreze ca pe litoral, fără ca măcar sa plece din oraș. Cele doua parcuri acvatice din București, Magic Place Aqua Park și Magic Summer Waves, au pregătit petreceri tematice, aqua gym, dar și multe surprize pentru cei mici, inclusiv jocuri și atât de îndrăgitele sesiuni de face painting.

Ibiza Party, la Magic Place Aqua Park

Cu gândul la Ibiza – una din cele mai cunoscute destinații de vară și de petreceri estivale – în week-end-ul ce vine, la Magic Place Aqua Park (aflat în Șoseaua Virtuții 55, în apropierea stației de metrou Crângași), se dă liber la distracție, pe ritmuri exotice, mai ceva ca pe superba insulă.

Vor fi petreceri cu spumă, cei mai buni DJ, programe de animație pentru copii și sesiuni de Aqua Gym. În plus, cei care vor veni la Magic Place Aqua Park se vor putea bălăci în singura piscină cu valuri din București și se vor distra pe toboganele cu apă.

Magic Summer Waves pregătește o petrecere în stil rock

Sunteți, mai degrabă, fani ai muzicii rock? Organizatorii s-au gândit la tot! Party Like a Rock Star este tematica petrecerilor din intervalul 13-14 iulie, la Magic Summer Waves. Parcul acvatic din Drumul Taberei nr. 115, de lângă parcul Moghioroș, vă propune o petrecere specială, unde vedete vor fi ritmurile rock și pop rock, iar petrecerile cu spumă se vor ține lanț tot weekend-ul.

În plus, programele de animație pentru copii vor avea loc în fiecare zi a sezonului, iar concursurile pentru cei mici vor fi nelipsite.

Și încă un amănunt important când vine vorba de prichindei – toți copiii cu vârsta sub 7 ani au intrarea liberă tot sezonul, indiferent de zi, atât la Magic Place Aqua Park, cât și Magic Summer Waves!

 

author avatar
Andrei Coman