AcasăNewsMarea Adunare Centenara de la Chisinau. Basescu, mesaj

Marea Adunare Centenara de la Chisinau. Basescu, mesaj

Fostul presedinte a facut o veritabila baie de multime la Chisinau

Marea Adunare Centenara de la Chisinau a scos din case, in aceasta duminica, un numar impresionant de oameni. Multi dintre ei au venit la eveniment cu tricolorul cu speranta in unire.

Manifestatia a fost organizata in capitala Republicii Moldova cu doua zile inainte de implinirea unui secol de la unirea Basarabiei cu Romania.

S-a scandat „Unire!” si au fost discursuri – intre ele si cel al fostului presedinte Basescu, dar si al fostului primar al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, acesta din urma considerand ca „a venit sa trecem Prutul liber, fara vama si fara graniceri”.

S-a vazut ca fostul presedinte a facut o veritabila baie de multime la Chisinau

„Cerem Parlamentelor de la Bucuresti si Chisinau ca in cel mai scurt timp, in cinstea Centenarului, sa voteze din nou unirea”, a transmis Traian Basescu in alocutiunea sa. Totodata, fostul lider de la Cotroceni a transmis si un scurt mesaj pe facebook, pe acelasi subiect: „Am participat la Marea Adunare Centenara de la Chisinau. Entuziasm si determinare pentru Unirea Moldovei cu Romania. In Piata Marii Adunari Nationale, s-a scandat repetat: Unire, Unire, Unire!”.

La Chisinau a fost prezent si liderul USR, Dan Barna, nu, insa, si Ludovic Orban, desi se anuntase ca acesta din urma avea sa asiste la eveniment.

sursa foto: Facebook/Traian Basescu

414 afisari

5 COMENTARII

  1. Unirea se putea face inca din 1991,insa fosta tara,actuala colonie,era condusa de prea multi agenti scoliti,pregatiti la moscova sau in alte parti din fosta urss,mai erau cativa agenti ai unor vecini dusmanosi,care impreuna deja slabise fosta tara incat nu mai avea nici forta sa afirme ca vrea unirea cu Basarabia.In prezent,agentul multiplu,fost guvernator al coloniei 10 ani,se face ca este patriot si vrea unirea,aiurea,el este acolo trimis de stapanii in solda carora a fost,este si va fi pana la moarte si dincolo de ea,pentru a sonda terenul.Daca stapanii coloniei doresc unirea,se va face,daca au alte planuri mai trebuie sa asteptam,poate urmatoarea generatie,insa nu cred pentru ca avem prea multi agenti la guvernare,sunt usor de observat,mai ales daca esti interesat de acest aspect.

  2. Oarecum, presedintele Basescu a tinut locul intelectualilor sai! La viitoarea rectificare bugetara, un risc 5% reducere alocari Uniunea Scriitorilor si Academia Româna, pt comoditatea de a nu fi reprezentate la Marea Adunare Centenară de la Chişinău…

  3. Mare atentie ca se face jocul ungurilor si rusilor. Schema ar fi asta: Transilvania la unguri, Basarbia la noi, Transnistria la rusi,Dobrogea la bulgari,si altele. In basescu nupoti sa ai incredere in jocurile pe care le face.El se gindeste doar la el si familia sa. Nu are el probleme cu tara sau Unirea. Astea sint texte pentru el. Planul despre care am vorbit este vehiculat in presa de ani buni. DEci, mare atentie sa nu cadem in capcana. Drumul spre iad este pavat cu bune intentii.

    • Tu gandesti micron de minte ce spui? Cum crezi ca ar asimila 9 mil de hunguri 8 mil de romani transilvani fara sa chemi Hungaria Rongaria? Il doare pe Putin in coccisul de sud est de transnistrii cele2 galerii de 200.000.Cat despre 2 mil de basarabeni cu vointa politica se face acte din Prut pod cum zicea Vieru apoi integrati salarial si cu vointa stramosilor facem in 6 luni Sf. Unire. Da nu cu chioru ce a facut chioru 10 ani, si, a imbogatit neamul prost. Ca sa faci unire trebuie oameni asemenea pașoptistilor cel putin asemenea intregitorului si mami Mării. Noi il avem pe unionistu chioru deocamdata pezdeul se scarmana, n floci Penali nu e si vrem Unire. Tara Tara vrem unire! Cu cine? Ca sa unesti tre sa te ridici la nivelul inaintasilor romani.

  4. Tovarase Basescu, intre un spritz si altul, amintiti-va ca s-a inventat REFERENDUMUL, ala la care au fost chemati romanii sa va mentina presedinte, sau cel pentru Constitutie.Acelasi instrument democratic trebuie folosit si pentru a afla daca romanii sunt de acord cu introducerea tradatorilor basarabeni in tara.Din fericire pentru Romania, Tatuca Putin nu va fi niciodata de acord cu aceasta unire dictata de Soros, asa ca va puteti da cu capul de toti peretii, ca „Tinutul uitat de timp” Basarabia va ramane sub tutela rusilor, asa cum le-a placut si le place tradatorilor basarabeni.Daca vi se pare ca aceasta tema va va aduce voturi la alegerile parlamentare care urmeaza, va inselati.Este timpul sa mergeti pe la casele voastre si sa ne lasati in pace cu minciunile si prostiile voastre de vanduti lui Soros.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger