AcasăNewsMarcel Vela și "secretul din spatele gecii de piele"

Marcel Vela și „secretul din spatele gecii de piele”

Că au fost simple remarci sau comentarii ironice, un lucru e destul de clar – puțini au fost cei care, în această perioadă de criză provocată de noul coronavirus în România, în care la nivelul Ministerului de Interne au avut loc ședințe și declarații de presă – nu au remarcat celebrele deja jachete de piele pe care le-a purtat Marcel Vela. Uneori asortate ochelarilor de soare, în cazul în care oficialul din MAI a făcut deplasări pe teren.

Iată că, după o perioadă în care s-a tot vorbit despre acest subiect, ministrul însuși a ales să facă referire la el, readucându-l, practic, în atenție, în condițiile în care, în ultimele zile, a fost văzut în ținută sobră, mai clar fie spus îmbrăcat la costum.

Într-un mesaj postat duminică pe Facebook, Vela face referire la „secretul din spatele gecii de piele”, aducând în discuție reacții pe marginea alegerii sale vestimentare. „Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile și a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară și a trezit în toți ochiul critic. Hulită de unii și iubită de alții, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei și ca o veritabilă “personalitate”, a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare…Așteaptă ziua de luni!”, încheie, într-o notă aparte, oficialul guvernamental mesajul său duminical. Din care nu lipsesc câteva fotografii – mai vechi- în care ministrul apare purtând o jachetă de piele.

sursa foto: Facebook/Marcel Vela

620 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca e doar frustare.A vrut sa fie militar,ii place sa fie sef,sa comande.Atat.Manifestari de copil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger