AcasăNewsMarcel Ciolacu mai provoacă un SCANDAL după raportul FMI privind economia României

Marcel Ciolacu mai provoacă un SCANDAL după raportul FMI privind economia României

marcel ciolacuMarcel Ciolacu mai provoacă un SCANDAL după raportul FMI privind economia României

Membrii boardului FMI consideră că, pe măsură ce revenirea din pandemie se consolidează, politica fiscală ar trebui să vizeze cu prioritate refacerea spaţiului de manevră în domeniul fiscal.

Bugetul pe 2021 pune, în mod adecvat, bazele pentru consolidarea fiscală dar va fi nevoie de eforturi suplimentare de consolidare pe termen mediu pentru a putea reduce deficitul până la ţinta de 3% din PIB avută în vedere de autorităţi.

Baza de colectare ar trebuie extinsă iar administrarea veniturilor consolidată pentru a ajunge la o distribuţie mai echitabilă a poverii fiscale şi a îmbunătăţi eficienţa colectării taxelor.

Ar trebui schimbată prioritatea cheltuielilor prin creşterea investiţiilor publice, asigurând în acelaşi timp o traiectorie sustenabilă pentru cheltuielile cu pensiile şi salariile”, susţin experţii FMI.

Marcel Ciolacu atacă Guvernul, după raportul FMI

Fondul Monetar Internaţional (FMI) confirmă că economia României e un pacient care a ajuns la ATI, susţine preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Şi FMI confirmă: economia României e un pacient a cărui operaţie „a reuşit”… încât a ajuns la ATI! Am citit cu îngrijorare cele mai recente evaluări ale Fondului Monetar Internaţional despre economia României.

Se vorbeşte despre ajustarea fiscală = austeritate! FMI recomandă Guvernului folosirea oricăror venituri bugetare suplimentare pentru reducerea suplimentară a dezastrului provocat de deficitul bugetar enorm.

Acest lucru înseamnă încă o rectificare bugetară, una negativă, cu tăieri masive!”, a scris sâmbătă Marcel Ciolacu pe Facebook.

Cîţu, interesat doar de corporaţii?

Doar libertarianul Cîţu nu-i vede însă pe românii sărăciţi de explozia preţurilor şi îngheţarea veniturilor. El e interesat doar ca marile corporaţii să facă profituri record de pe urma populaţiei!

Concluzia doctorului FMI este că: stăm bine la creşterea pe hârtie, însă cu o datorie publică ce se măreşte ameţitor şi riscă să treacă de 60% din PIB, pacientul poate intra oricând într-un şoc letal, fiind internat de urgenţă la ATI.

Alo, trezirea domnule Cîţu! Se aude până la Palatul Victoria?!”, a mai postat Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
422 afisari

3 COMENTARII

  1. Ciuma galbena dupa cum se vede,”guverneaza ” pt.ajustarea deficitului pe care tot ei l-au zapacit cu cheltuieli nesabuite de zeci de milarde de Euro. Pe armamenr gata ruginit,mii de izolete,800.000 de combinezoana,120 milioane de doze de vaccin pt. 8 milioane de persoane care ar trebui vaccinate,milioane de masti neconforme care au umplut si zac in depozitele Unifarm,totul la suprapreturi uriase. Alte milioane de Euro pe „cosultanta „,proiecte,studii de fezabilitate,pe ruta clasica a parandaratului,pt. ca nu vor folosi la nimic.Multinationalele in special Bancile fac profituri uriase pe spinarea romanilor,iar clica mafiota sub inaltul patronaj al Cocotatului,care toaca alte miliane cu naveta saptamanala de 7 ani de zile,nu le percepe taxe si impozite de miliarde de Euro,expediati peste granita. Clica mafiota a emis o OUG speciala pt. a scuti de plata la Buget pt.suma de 369 milioane de Euro Reifhausen Bank si inca o banca austriaca ( austriacii mei ),incalcand asfel Decizia definitiva a ICCJ. Si jaful devoalat reprezinta doar varful aisbergului.Pre multe vreti sa stiti.

    • HOOOOO…. NEBUNULE!!!!! PENSIONARII SPECIALI ÎMPUȚIȚI SUNT JEFUITORII!!!!!!!! ȘI HOITURILE BUGETARE BORÎTE!!!!!!!!!!!!!

  2. Barbule,ia ceva de cal mare,si cand sari de cur in sus,apleaca-te peste balcon.Ia-l si pe Catzu de mana,poate scapa lumea de doi ticniti. Daca ai sti pe ce lume traiesti,ai sti ca pensionarii speciali ( trupetii ciumei galbene,cu exceptia magistratilor cinstiti ),sunt tinuti in brate de guvernul meu care una a promis,dar nu vrea Iohanus,sugea-i-ai naveta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger