AcasăNewsMarcel Ciolacu face anunțul: „Viitorul Guvern va pune în aplicare creșterea salariilor...

Marcel Ciolacu face anunțul: „Viitorul Guvern va pune în aplicare creșterea salariilor din Educație”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD aflat la șefia Camerei Deputaților și care, după rocada guvernamentală, urmează să preia conducerea Executivului a făcut, miercuri, un anunț în contextul grevei cadrelor didactice.

O promisiune ce se dorește să ajungă în atenția profesorilor care încă nu au renunțat la greva începută în 22 mai.

Ciolacu: Acest lucru trebuie să înceteze

„Ne aflăm într-un moment în care fiecare zi de întârziere poate afecta viitorul unei generații întregi de copii. Sute de mii de elevi și părinții lor trăiesc în continuare cu teama că nu își vor putea da examenele. Acest lucru trebuie să înceteze”, a transmis, în urmă cu scurt timp, Ciolacu, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Mesajul transmis de către Marcel Ciolacu continuă astfel: „Mi-am luat astăzi angajamentul alături de liderul PNL, Nicolae Ciucă, că viitorul Guvern va pune în aplicare creșterea salariilor din Educație având ca bază creșterea salariului profesorului debutant/ asistentului universitar la nivelul salariului mediu brut pe economie.

În ședința de Guvern de mâine, acest angajament va fi transpus sub forma unui Memorandum care consfințește decizia acestei guvernări de a pune Educația în centrul politicilor sale publice”.

Anunțul venit de la Guvern

În același context, de la Palatul Victoria s-a comunicat, miercuri, 7 iunie, că Guvernul va adopta un Memorandum privind majorările salariale acordate personalului din Educație prin noua Lege a salarizării.

În comunicatul Executivului se precizează că premierul Nicolae Ciucă a cerut Ministerului Educației și Ministerului Muncii „promovarea la nivelul Guvernului a unui Memorandum privind majorările salariale acordate personalului din Educație prin noua Lege a salarizării, în urma discuției telefonice purtate cu reprezentanții sindicatelor din sistemul de învățământ”.

Memorandumul va fi primi undă verde în ședința de joi, 8 iunie, a Executivului și va fi publicat în Monitorul Oficial, „pentru a consolida garanțiile guvernamentale privind prioritizarea Educației în viitoarea grilă de salarizare și utilizarea ca sistem de referință a salariului mediu brut pe economie pentru salariul debutantului/asistentului universitar”, se transmite în comunicatul de presă de la Palatul Victoria, cu mențiunea că „garanțiile guvernamentale incluse în Memorandum sunt asumate și la nivelul Coaliției de guvernare, ai căror lideri și le-au însușit în cadrul unui Angajament politic”.

Memorandumul poate fi consultat la acest link: http://bitly.ws/Hzpn

author avatar
Andrei Coman
520 afisari

23 COMENTARII

    • S-o sugă, mă! Ăștia parcă sunt complet tâmpiți. Nu-i aud o dată să zică „facem asta azi” și până apune soarele să fie făcută. Niciodată. Întotdeauna ei zic „când vom fi noi la putere, vom face și vom drege” dar până vom face ceva, voi să stați cuminți și să dați lapte bun. Niște mincinoși ordinari, asta sunt alde ciolacu. Când ajung la guvernare, vine placa știută: „nu mai sunt bani.”

      • EXCREMENTELE ZIARE.COM SUNT RUSINEA PRESEI ROMANESTI . ANALFABETISMUL SI PROSTIA PE SITEUL ZIARE.COM ESTE INDUBITABIL LA APOGEU

        DEJECTIILE UMANE CE AU AJUNS SA SE CREADA JURNALISTI

        NU ESTE ZI IN CARE SA NU LINGA IN KOOR CLASA POLITICA SI SA ELOGIEZE BUNASTAREA ROMANILOR DATORITA CONDUCATORULUI SUPREM

        ZIARUL „SCANTEIA” DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ERAU MICI DILETANTI PE LANGA SCARBELE ACTUALE DE PE ZIARE.COM CE IN PLUS IMPUN CENZURA SI DICTATURA

    • ”Acest lucru trebuie să înceteze” Asa este Ciolacule. Hai scoate banii si fa maririle . Vezi ca e unu’ Popescu la energie care face cadou activele si energia produsa de statul roman. Ia-i banii.

  1. A bagat ciolacu capu-n poza … Bai t!gane stapanii tai ce parere au ? Ca te trezesti vorbind , faci dregi , pe bune ?!? Tu nu alegi nici hainele cu care te imbraci dimineata vandutule

  2. Mai rău decât bagabonteala celor 2 ani de așa-zisa pandemie în care copii au fost lăsați de izbeliște ,in t8mp cei din guvernul mieu jefuiau țara ,nimic nu mai poate afecta

  3. Pesedeaua stimati romani, chiar nu v-ati saturat de ei si de minciunile lor? Dupa 89 o tot fura si o tine sluga la straini! Astia din psd,pnl,udmr,usr sunt lichele profesioniste. academice! In 30 de ani nu s-a deranjat niciunul de la ei sa aseze tara pe fagas normal, sa ofere tuturor cetetenilor standarde de viata decente. Au facut-o la greu ptr ei si ai lor. Pentru restul, i-au trimis la spalat la cur tot felul de mortaciuni din occident ,la capsuni si la produs, ei la ciordeala. Asa au pus laba pe bogatii, combinate cai ferate, fabrici de mobila,terenuri,marmura,electricitate,minereuri,paduri etc.,etc. A mirosit licheaua ca vin alegerile, a vazut ca greva din invatamant e serioasa si acum baga pe goarna ca va face si va drege. De ce nu a facut-o pana acum, e o intrebare? Un ipocrit mincinos si nerusinat iar a pus gura pe minciuna.Cu ce bani cand tara e vanduta la FMI,aurul l-a dat juvetele la englezi, .Am ajuns sa fim condusi de hoti,incompetenti si analfabeti cu scoli de doua clase ca trenul si alea facute la varsta cand nu li se mai scoala sula!

  4. Pesedeaua stimati romani, chiar nu v-ati saturat de ei si de minciunile lor? Dupa 89 o tot fura si o tine sluga la straini! Astia din psd,pnl,udmr,usr sunt lichele profesioniste. academice! In 30 de ani nu s-a deranjat niciunul de la ei sa aseze tara pe fagas normal, sa ofere tuturor cetetenilor standarde de viata decente. Au facut-o la greu ptr ei si ai lor. Pentru restul, i-au trimis la spalat la cur tot felul de mortaciuni din occident ,la capsuni si la produs, ei la ciordeala. Asa au pus laba pe bogatii, combinate cai ferate, fabrici de mobila,terenuri,marmura,electricitate,minereuri,paduri etc.,etc. A mirosit licheaua ca vin alegerile, a vazut ca greva din invatamant e serioasa si acum baga pe goarna ca va face si va drege. De ce nu a facut-o pana acum, e o intrebare? Un ipocrit mincinos si nerusinat iar a pus gura pe minciuna.Cu ce bani cand tara e vanduta la FMI,aurul l-a dat juvetele la englezi, .Am ajuns sa fim condusi de hoti,incompetenti si analfabeti cu scoli de doua clase ca trenul si alea facute la varsta cand nu li se mai scoala sula!
    HAI SIKTIR ! NU VREI SA PUBLICI PTR CA ESTI SLUGA LOR?

  5. va pune in aplicare si cresterea calitatii actului educational ? vor dispare profesori cu 3si 4 ? pilele si tute care stau pe tik tok ?

  6. Sticla si benzina carpa si chibrit…. este si gura PURIFICARE ce salveaza Romania si NEAMUL ROMANESC …

  7. Tovarășul Ciolan&Co ne prezintă ultimile vrăjeli de la schitul Secu…….unde este măicuță, fără putză.

  8. ciolanu, werner, maciux,… dati in p zda mamilor voastre drepturile salariale profesorilor si nu mai f uteti tara asta cu deserviciile discrete ca o sa ajungeti trasi in teapa, putorilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger