AcasăNewsMarcel Ciolacu detonează bomba! Cifrele privind numărul zilnic de infectaţi nu sunt...

Marcel Ciolacu detonează bomba! Cifrele privind numărul zilnic de infectaţi nu sunt reale?

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu detonează bomba! Cifrele privind numărul zilnic de infectaţi nu sunt reale?

Marcel Ciolacu a prezentat o ipoteză şocantă: conform lui, Guvernul condus de Ludovic Orban ar fi încercat să modifice modul în care este raportat numărul de cazuri de coronavirus. Mai exact, s-a urmărit ca datele acestea să fie prezentate cu întârziere. STS le-ar fi încurcat, însă, planurile celor acuzaţi de şeful PSD.

Ciolacu a mai zis că această tenativă ar reuşi în weekend, dar nu şi în timpul săptămânii. „Din informațiile pe care le am, au încercat să reintroducă în sistemul STS altfel raportările, dar STS a declinat această intenție, pentru că nu poate să modifice softurile necesare. Este o întârziere de 12 ore în raportări.

Ați văzut, sâmbătă și duminică au putut, dar apoi, marți, miercuri, nu au mai avut ce face. Nu mai au unde să le ascundă, dar o să le ascundă pe timpul week-end-ului. La fel au făcut la începutul pandemiei. Stocurile de la UNIFARM, în proporție de 90%, are măști neconforme. Am avut școlile închise 6 luni de zile. Nu au fost în stare să cumpere tablete pentru copii. Totul se face pe genunchi, nu este nicio coerență„, a spus Marcel Ciolacu la postul RomaniaTV.

Preşedintele PSD spune că partidul lui a triplat salariile medicilor

Liderul social-democraţilor este de părere că pandemia e gestionată acum, în spitale, de medicii cărora PSD le-a mărit salariile. „Au o singură dorință, să ia toată puterea. Nu o vor lua. Au vrut și unii de la PSD, românii știu să împartă puterea. Dacă PSD nu ar fi dublat și chiar triplat salariile medicilor, unde eram acum? Dacă PSD nu ar fi redus datoria publică, ce făceam?„, a mai zis Ciolacu.

Joi, au fost 4902 cazuri noi la nivel naţional

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 4.902 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2 – cel mai mare bilanţ zilnic de la declanşarea pandemiei – numărul total al îmbolnăvirilor ajungând astfel la 196.004. De asemenea, s-au înregistrat şi 98 de decese în ultimele 24 de ore, bilanţul fiind de 6.163. În prezent, 778 de persoane sunt internate la Terapie Intensivă.

Capitala a avut 804 noi cazuri

Bucureştiul, care a trecut duminică de pragul de 3 în ceea ce priveşte incidenţa cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile raportate la mia de locuitori, înregistrează o creştere a acestui indicator, la 3.31. Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 sunt în Bucureşti – 804, urmat de Cluj – 338, Iaşi – 311, Ilfov – 206, Timiş – 205, Neamţ – 161.

author avatar
Andrei Ștefan
360 afisari

1 COMENTARIU

  1. V-ati mai imbatat cu apa rece si ca veti castiga alegerile locale … si n-a fost asa… vad ca o tineti in continuare pe acelasi lichid si nu va fi asa. In ramani s-a instalat lehamitea si daca nu faceti URGENT ceva hotarat si spectaculos, adio, guvernare. Are cineva urechile deschise ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger