AcasăNewsMarcel Ciolacu a făcut anunțul! Când va fi depusă moțiunea împotriva Guvernului...

Marcel Ciolacu a făcut anunțul! Când va fi depusă moțiunea împotriva Guvernului Orban

Liderul interimar al Partidului Social Democrat a declarat duminică că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi depusă în cursul zilei de luni, 17 august.

Marcel Ciolacu a făcut anunțul în timp ce se afla la ceremonia de sfințire a Catedralei „Sfântul Sava” din Buzău.

Ciolace a făcut anunțul: Moțiunea de cenzură, depusă luni

„Mâine dmineață o depun. Șanse sunt destul de bune, e un act patriotic să voteze această moțiune în acest moment, la câte tâmpenii fac.. dar suntem la biserică”, a transmis Marcel Ciolacu la finalul ceremoniei.

De asemenea, acesta i-a transmis și un mesaj actualului premier, Ludovic Orban, încurajându-l să meargă la biserică.

„Câteodată, clasa politică nu se ridică la așteptările populației. Nici eu n-am reușit să-l convng pe premier lao mai bună colaborare insituțională între Guvern și PArlament. Daro să-i fac azi o recomandare: ce am trăit eu azi, aici, atâta emoție și atâta calm… să meargă și dânsul la biserică, să țină mai des legătura cu autoritățile locale și astfel cu totții vor afla adevărata agendă a românilor”, a mai susținut acesta.

Încă din cursul săptămânii trecute Marcel Ciolacu anunțase că pe 17 august va fi depusă moțiunea de cenzură, însă duminică a dat asigurări că acest lucru chiar se va întâmpla.

„Acasă sau la pușcărie”

„Pe 17 august, PSD va depune moțiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecați: acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”, a fost anunțul cu care și-a încheiat Ciolacu discursul din plenul reunit al Parlamentului, convocat în sesiune extraordinară, pentru ca Ludovic Orban să vine să prezinte raportul pe tema gestionării crizei sanitare generate de noul coronavirus.

Anunțul lui Ciolacu – făcut în cadrul ședinței la care a fost prezent Ludovic Orban, chemat de PSD în Parlament (DETALII AICI) – a fost primit cu aplauze în sală.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger