AcasăNewsMarcel Butuza cadou de 2,6 milioane de euro pentru deszapeziri de la...

Marcel Butuza cadou de 2,6 milioane de euro pentru deszapeziri de la CNADNR

Marcel Butuza este unul dintre partenerii de incredere ai CNADNR si ai autoritatilor locale de la poalele Tampei

Eternul drumar al Brasovului abonat la contractele cu asfaltari si deszapeziri, Marcel Butuza, a reusit si iarna aceasta sa obtina un contract gras de la CNADNR, pentru lucrarile de pe raza judetului Brasov.

Marcel Butuza este unul dintre partenerii de incredere ai CNADNR si ai autoritatilor locale de la poalele Tampei

Compania Vectra, detinuta de omul de afaceri Marcel Butuza, a castigat saptamana trecuta o licitatie in valoare de 9 milioane de euro organizata de Compania Nationala Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

In mod bizar, in documentele facute publice de catre CNADNR s-a strecurat o greseala, in loc de SC Vectra Service fiind scris Vetra Service SRL

Desi este obisnuit cu asemenea contracte, Butuza nu va lua insa intreaga suma de unul singur, ci impreuna cu alte firme obisnuite sa deszapezeasca pe bani multi. Grupul de firme condus de compania lui Butuza va lua „doar” 2,6 milioane de euro, pentru drumurile de pe raza judetului Brasov.

Acuzat ca nu-si achita datoriile

Utilajele lui Butuza sunt adevarate masini de facut bani

Butuza, care ocupa locul 41 in Top 300, cu o avere estimata la 130 milioane de euro, a fost acuzat de-a lungul timpului ca asfalteaza la preturi peste piata drumurile din Brasov si ca ar avea legaturi stranse cu politicienii locali, care l-ar ajuta sa obtina contracte din bani publici. Recent, firma lui Butuza aparea in topul rusinii al ANAF, cu obligatii restante catre bugetul de stat in valoare de 22,2 milioane de lei, lucru infirmat de reprezentantii Vectra. „Firma de casa a Primariei Brasov” se ocupa in municipiul de la poalele Tampei de asfaltare, deszapezire, salubrizare, rampa ecologica de gunoi si administrarea partiilor din Poiana Brasov.

author avatar
Narcis Voica
1.311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger