AcasăNewsMarcel Avram locuieste intr-o vila de peste 2 milioane de euro

Marcel Avram locuieste intr-o vila de peste 2 milioane de euro

Mai tineti minte concertul de doi lei al Rihannei la Bucuresti? El a fost organizat de compania D&D East Entertainment apartinand Danei Denisa Sandulescu, prin bunavointa celebrului Marcel Avram. Oare ce cota parte incaseaza impresarul daca isi permite sa locuiasca intr-o vila uriasa, la cei 78 de ani ai sai?

Viloaca din Adelsdorf sare lejer de 2 milioane de euro

Marcel Avram este deja o legenda. El s-a nascut in 1938, la Bucuresti, dintr-o familie de evrei care au emigrat in Israel, cand Marcel avea 10 ani. In 1952, familia se muta la Frankfurt. Aici, Marcel Avram a fost, pe rand, zarzavagiu, solist de trupa rock si, in fine, impresar. In 1968 a fondat agentia Mama Concerts care a organizat meciuri demonstrative ale unor staruri ale tenisului ca John McEnroe, Ivan Lendl sau Jimmy Connors.

Marcel Avram are 78 de ani și zeci de milioane de euro

Apoi, Avram a intrat pe piata muzicala, unde a devenit unul dintre principalii jucatori. Si a intrat in vizorul Fiscului german, mai ales dupa ce presa germana a dezvaluit ca ar fi strans o avere de cateva zeci de milioane de euro.  Imediat, Avram s-a mutat in Elvetia, alaturi de cea de-a doua sa sotie, Sabine Hirsch si si-a cumparat viloiul din imagine in Altendorf, intr-un cartier exclusivist, unde  pretul minim al unei case este de 2 milioane de euro. Pana una-alta, pentru noi, Avram a ramas omul care l-a adus pe Michael Jackson la Bucuresti.

În 1992, cu Michael Jackson

In cei 40 de ani de activitate Marcel Avram a organizat concerte pentru colosi ca Michael Jackson, Pink Floyd, U2, Rolling Stones, Madonna, Rod Stewart, Prince, Bon Jovi, Celine Dion, Elton John, Tina Turner, The Who, Deep Purple, Ozzy Osbourne, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Barbra Streisand, Tom Jones si Liza Minelli. Dar a adus in Europa si “prospaturi” ca  Rihanna, Justin Bieber, Miley Cyrus, Enrique Iglesias, Lady Gaga, Alicia Keys, NE-YO sau Usher.

author avatar
Catalin Dumitrescu
5.304 afisari

1 COMENTARIU

  1. A emigrat in Israel in 1948,cand Marcel Avram avea 10 ani…Pentru CD-statul Israel a luat fiinta in 1948.Si articolul dezlanat continua cu Rihana,MJ,John McEnroe,fiscul german,a doua sotie,Elvetia,etc.Se incearca inducerea ideii tembele ca impresarul ar fi dobandit vila de pe urma unor activitati dubioase,cap de afis fiind concertul nereusit al Rihanei-vina apartinandu-i desigur lui Marcel Avram.Nici in anii de dinainte de 199o nu s-ar fi realizat o infierare mai nereusita a evreului ratacitor.Bravo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger