AcasăNewsMaraton de vaccinare anti-Covid, luni, 21 iunie, la Biserica Neagră din Brașov

Maraton de vaccinare anti-Covid, luni, 21 iunie, la Biserica Neagră din Brașov

biserica neagraMaraton de vaccinare anti-Covid, luni, 21 iunie, la Biserica Neagră din Brașov

După ce Castelul Bran și-a deschis porțile pentru ca turiștii să poată primi vaccinul împotriva Covid-19, iată că un nou edificiu cultural vine în sprijinul programului național de vaccinare împotriva coronavirus.

Este vorba despre Biserica Neagră din Brașov, unde luni, 21 iunie, se va desfășura maratonul de vaccinare. Imunizarea se va face, la alegere, cu serurile Pfizer şi Johnson&Johnson (doză unică).

Maratonul de vaccinare din Biserica Neagră este programat între orele 10.00 şi 19.00, transmit organizatorii. Persoanele care doresc să se imunizeze împotriva Covid vor fi primite în acorduri de orgă şi vor putea vizita gratuit lăcaşul de cult.

Primul centru de vaccinare în interiorul unei biserici din România

Acesta este al nouălea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viaţă!”, iniţiat de Primăria Braşov. “Liber la biserică!” este un eveniment dedicat enoriaşilor şi personalului ecumenic, indiferent de cult.

Biserica Neagră este prima din România care îşi deschide porţile pentru a se amenaja un centru de vaccinare mobil în interiorul clădirii. În Marea Britanie, bisericile şi-au deschis porţile pentru imunizări încă de la sfârşitul anului trecut, iar în Sicilia, Italia, din luna aprilie a acestui an.

author avatar
Andreea Vlad
84 afisari

2 COMENTARII

  1. Măi, Vlad A., țoapă proastă, dozele ăstea nu imunizează, doar sunt o zeamă care o vând șmecherii waxerilor bătuți în cap!
    Cât ești de waxeriță încât să nu poți băga în tigvă așa ceva?
    FOLOSEȘTE DEX-UL, PIȚI PROASTĂ!

  2. A ha ha, si aia din Brasov sunt se pare vaxeri batuti in cap, sigur au o comunitate numai a lor, unde si-o trag astia numai intre ei, ca swingerii din Danemarca !! 🙂 Bai, la mai mare, bai tampitilor de idioti utili, asa ca cobailor de rit nou, hai alinierea in fata altarului, fara comentarii in plus, ca altfel iti iei si un cap in gura, in afara de vaxinul in cap aferent, chiar de la domnul Matu, o zis ca o sa vina special sa verfice septelul pentru stantat pe cap !! 🙂 Covid Macht Frei, bai sclavilor – cobai, al vostru va fi Imparatia Iadului, ordinarilor !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger