AcasăNewsMApN, anunt oficial: Cine a fost imputernicit la sefia Statului Major al...

MApN, anunt oficial: Cine a fost imputernicit la sefia Statului Major al Apararii

La cateva ore dupa ce s-a aflat ca instanta, in speta Curtea de Apel Bucuresti, a dat o decizie executorie, dar nu definitiva, prin care se suspenda decretul privind prelungirea mandatului generalului Niuca in fruntea Statului Major al Apararii, ministerul condus de catre Gabriel Les a venit cu precizari.

Gabriel Les

In sensul in care, intr-un scurta precizare transmisa pe site-ul institutiei, se mentioneaza in prima faza faptul ca „Ministerul Apararii Nationale va pune in aplicare hotararea instantei de judecata, de indata ce aceasta va fi comunicata oficial”.

Totodata, se anunta ca de vineri, 1 februarie, generalul-locotenent Laurian Anastasof va prelua atributiile la varful SMAp. „Cu privire la situatia loctiitorului sefului SMAp, precizam faptul ca aceasta functie este indeplinita pana astazi, 31 ianuarie 2019 inclusiv, de catre generalul-locotenent Adrian Tonea, iar incepand cu data de 1 februarie 2019, prin ordin al ministrului apararii nationale, a fost imputernicit pentru indeplinirea atributiilor acestei functii generalul-locotenent Laurian Anastasof.”, transmite aceeasi sursa.

1.058 afisari

2 COMENTARII

  1. ,,generalului Niuca” ?
    Ăsa a fost pus de publicația Național general al SMAp de la publicația „Național” ?

  2. lasa sa le calce, nu mai vreau sa fie Isarescu Guvernator, toate tarile membre UE dau credite cu dobanda de 3%, la noi bancile au dobanzi de pana 13-14%, de ce ? De ce au fost infiintate IFN-urile care practica dobanizi enorme de pana la 4000- 5000%. Unde suntem noi? De ce permite Isarescu aceasta situatie ?. Bancile nu platesc Impozit pe profit, isi dau bilantul pe pierdere ? de ce ? Pai nu este normal ca ANAF sa ia niste masuri ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger