AcasăNewsManualul ISIS de ”utilizare” a sclavelor sexuale

Manualul ISIS de ”utilizare” a sclavelor sexuale

Militantii Daesh au primit un document terifiant, in care se descriu ”lucrurile care trebuie facute” cu femeile tinute in sclavie sexuala de gruparea terorista. Culmea, in favoarea acestor orori este invocat Coranul…

In numele terorii, liderul ISIS, Abu Bakr al-Bagdadi, accepta violarea femeilor si copiilor

Un document publicat la inceputul acestei luni de ”Departamentul prizonierilor si chestiunii femeilor” al gruparii Statul Islamic explica in detalii dezgustatoare ce trebuie facut unei femei devenita sclava sexuala, dezvaluie Mail Online, citat de metronews.fr. Cand trebuie batuta, in ce circumstante violul asupra ei este justificat sau cat costa. Alte detalii socante circula in prezent pe retele sociale ale ISIS.

Crestinele si evreicele, sclave din prima

Femeile sunt vandute precum vitele in obor

Documentul explica in egala masura ”regulile politice” de urmat pentru procurarea unei sclave. Definite de Consiliul Shura (un soi de consiliu consultativ religios care se autointituleaza ca bazat pe Coran) aceste reguli stipuleaza ca femeile pot fi inchise si violate ”zilnic” de catre militantii care le cumpara ca sclave. Alt detaliu: ”Este autorizat ca politeistele, crestinele si evreicele sa devina sclave. Documentul afirma ca violul unei femei captive este perfect acceptabil, chiar si pentru jihadistii casatoriti, invocandu-se Coranul: ”Allah ii recompenseaza pe musulmanii care le pedepsesc pe femeile lor si pe cele  pe care le detin”. ”Ghidul” Daesh precizeaza ca expresia ”pe care le detin” se refera la femeile capturate si aduse in sclavie.

”Sunt legale relatiile sexuale  cu minorele”

Un document Daesh care indica tariful femeilor

Un alt pasaj frapant al textelor explica ”fetele virgine pot fi violate imediat dupa ce au fost cumparate de proprietar”. O alta ”directiva” precizeaza in egala masura ca ”este legal sa ai relatii sexuale cu un copil aflat inaintea pubertatii”, fara a explica ratiunile care ar putea justifica asa ceva. Potrivit estimarilor, aproximativ 5.000 de femei si copii au fost rapiti si tinuti in sclavie in zonele din Siria si Irak controlate de gruparea Statul Islamic. Marea majoritate a captivilor sunt membri ai religiei Yezidite, care au fost rapiti in timpul masacrului din  Sinjar, organizat de ISIS la inceputul lunii august. In privinta barbatilor si baietilor, ei sunt obligati sa se converteasca la islam, altfel vor fi ucisi.

Daca are ochii albastri, ii creste pretul

Cu putin timp inaintea publicarii acestui ”ghid”, un document precedent a fost distribuit, indicand ”lista de preturi” pentru a cumpara o astfel de sclava . Potrivit iraqinews.com, trebuie platit echivalentul a 34 de euro pentru o femeie Yezidita sau o crestina cu varsta cuprinsa intre 40 si 50 de ani. Pentru a cumpara un copil cu varsta intre 1 si 9 ani, pretul este de patru ori mai mare. Si daca femeia are ochii albastri si este frumoasa, tariful creste…

author avatar
Tudor Borcea
2.618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger