AcasăNewsManelistul Florin Salam, dus cu mandat la poliție, la audieri

Manelistul Florin Salam, dus cu mandat la poliție, la audieri

sursa foto: Facebook/Florin Salam

Informații de ultimă oră! Îl vizează pe cunoscutul cântăreț de manele Florin Salam. Acesta ar urma să fie audiat de către oamenii legii, în cursul acestei zile.

Momentan se cunosc puține date oficiale în acest caz. Ce s-a aflat e faptul că manelistul Florin Salam a fost dus cu mandat la audieri, joi dimineață, 8 februarie, la sediul Poliției Târgoviște, conform G4Media. Cunoscutul cântăreț ar fi acuzat de înșelăciune.

Ar fi vorba de o „cântare” la o nuntă

Potrivit gazetadambovitei.ro, un bărbat din Târgoviște îl acuză pe Salam că l-a înșelat cu 5500 de euro. Cel dintâi a făcut o plângere penală. Este vorba de bani pe care bărbatul i-ar fi dat cântărețului de manele, pentru ca acesta să cânte o oră și jumătate la nunta lui.

Deși nu au făcut un contract, târgovișteanul i-ar fi dat banii în mai multe tranșe, conform site-ului publicației locale.

Revenim cu detalii!

author avatar
Andrei Coman
340 afisari

3 COMENTARII

  1. Salam a zis ca nu -si mai aminteste daca a cantat sau nu.Pai se se uite la data cand a emis factura.:)))
    Ca pe astia nu ii intreaba ANAF nimic.Are grija preotu’ Bolos sa ia din concediile medicale sa si acopere deficitu’!!!

  2. Mai nou manelele sunt cantari elitiste la politicieni, asta le e nivelul, de aia nu ii intreaba nimic! Stiu on care sta afara, muncind in constructii din greu 7-8 luni , departe de copii, sa aduca 5000 de euro acasa! Iar gibonul asta analfabet, ca a spus ca nu a facut contract ca nu stie sa scrie, isi permite sa nu vina la mieunat 1 ora! Dar banii ii ia! Ce societate e asta in care un gibon analfabet castiga degeaba atata amar de bani iar altii nu ii fac lucrand din greu 6 luni, sau au facut 4 ani de facultate grea pentru asta?! Era mai multa consideratie pt oamenii demni in comunism, lautarii ca si asta erau tinuti la respect!

    • Daca e analfabet cum a semnat contractul de asistenta juridica ?
      Dar actele pentru cumpararea caselor,autoturismelor, etc?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger