AcasăNewsManelistul Dani Mocanu, REȚINUT! Ce acuzație gravă i se aduce! Imagini cu...

Manelistul Dani Mocanu, REȚINUT! Ce acuzație gravă i se aduce! Imagini cu bătaia din benzinărie – VIDEO

Manelistul Dani Mocanu, REȚINUT! (sursa foto: stirileprotv.ro)

Vestea s-a aflat miercuri dimineață, la aproape o săptămână de la scandalul dintr-o benzinărie din Pitești!

Interpretul de manele a ajuns în vizorul oamenilor legii, asemeni fratelui său, Nando. Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor, după bătaia din benzinăria piteșteană, anunță Antena3. O măsură similară, respectiv reținerea pentru 24 de ore, ar fi fost luată și în cazul fratelui manelistului, Nando.

Ambii au fost reținuți după ce au revenit în țară, fiind ridicați de la Otopeni și duși la audieri, potrivit aceleiași surse. Și asta pentru că, din câte s-a mai aflat, după bătaia din stația peco, cei doi frați au plecat din țară.

Bătaia din benzinărie, de la care au apărut imagini surprinse de camere de luat vederi, și în urma căruia un bărbat a fost agresat, a avut loc în noaptea de 18 spre 19 august. Victima a ajuns în grija medicilor, după acest conflict ale cărui cauze nu sunt clare deocamdată.

Ce au anunțat polițiștii despre acest dosar

În primă fază, IPJ Argeș a anunțat că, după ce au fost anunțați prin 112 despre acest scandal, „la momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală”. Și că polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar în cauză se fac cercetări.

Ulterior, în 21 august, s-a aflat că s-a schimbat încadrarea în acest dosar. „În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice”, s-a transmis de la IPJ Argeș, într-un comunicat datând din 21 august.

author avatar
Andrei Coman
547 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai cam ce preocupari credeti ca are un manelist? Cultura? Stiinta? Arta? Muzica clasica? Drumetiile? Religia? Spiritualitatea? luminarea? Rozetele? Ascutitul cutitului? Dușmaniile ? Scrima floreta? Horitul?

  2. Am vazut filmul. Spui ca-i o paruiala intre pirande.Fustele le lipsesc. Un pumn cum se dadea pe timpuri nu am vazut!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger