AcasăNewsManele şi distracţie la Penitenciarul Poarta Albă. Au dat muzica la maxim,...

Manele şi distracţie la Penitenciarul Poarta Albă. Au dat muzica la maxim, în maşină! (VIDEO)

Intrarea la Poarta Alba va fi intarita cu un filtru de acces primit de la SRI

Manele şi distracţie la Penitenciarul Poarta Albă. Petrecăreţii nu sunt deţinuţii, ci chiar gardienii.

Mai mulți angajați ai Penitenciarului Poarta Albă au fost surprinși în timp ce ascultau manele la maxim, chiar în fața închisorii din Constanța.

Party-ul vine în contextul în care ministrul Justiției anunța un control la acest penitenciar.

Gardienii petrec pe manele la maxim

În imaginile filmate se poate vedea un bărbat care dă muzica la volum maxim într-o mașină, după care se îndreaptă spre grupul colegilor săi, în fața porții de acces la penitenciar. Cel mai probabil, petrecerea abia începea, scrie sursa citată.

Gardienii petrec pe manele la maxim în contextul în care ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunța miercuri, într-o conferință de presă, că a dispus trimiterea Corpului de Control al ministerului la Penitenciarul de la Poarta Albă, pentru verifica dacă au fost respectate toate normele legale în timpul transferului lui Vlad Pascu la instanţă.

Imaginile cu petrecerea sunt AICI.

Condiţii inumane la Poarta Albă?

Mai mult, un cetățean britanic care este reținut la Poarta Albă, s-a plâns de condițiile inumane de acolo. Acesta susținea că nu se poate trăi acolo printre gândaci și șobolani.

Familia lui ar fi cheltuit până acum peste 20.000 de lire sterline pentru a-l muta pe acesta în Marea Britanie, unde să aștepte sentința.

author avatar
Andrei Ștefan
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger