AcasăNewsManda va conduce Comisia speciala pentru modificarea legilor securitatii nationale

Manda va conduce Comisia speciala pentru modificarea legilor securitatii nationale

Senatorul aflat in fruntea Comisiei de control privind activitatea Serviciului Roman de Informatii va conduce si nou-infiintatul for de la Parlament. Este vorba despre Comisia speciala responsabila cu modificarea legilor securitatii nationale, care il va avea in frunte tot pe social-democratul Claudiu Manda.

Acest lucru a fost decis in cadrul primei sedinte a forului, desfasurata marti, cand a fost aleasa conducerea si s-au stabilit detalii tehnice, care tin de regulamentul dupa care va functiona Comisia. „Sunt destul de multe lucruri de modificat (…) nu vreau sa intram in detalii la acest moment. Este foarte important sa vedem si punctele de vedere ale celor din structurile din informatii, vorbim de legi din ’91, modificate pe ici, pe colo, sau legi din ’98, din ’92”, a punctat Manda.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari

2 COMENTARII

  1. Considerați că mai tânărul politician Claudiu Manda, care a dovedit și pricepere și responsabilitate în perioada de când conduce comisia de control a SRI , ar trebui să decline o astfel ofertă de a conduce și o astfel de comisie, lăsându-i pe inițiatorii demersului, Liviu Dragnea și Popescu Tăriceanu să se ocupe de conducerea unei astfel de activități de elaborare de legislație în domeniul siguranței naționale, avându-se în vedere și activitatea lor politică și legislativă din perioada anterioară a lui Liviu Dragnea, Popescu Tăriceanu și alții care au mai propus și în alte mandate modificarea legislației din domeniul siguranței naționale, fără a și realiza chestiunile pe care le-au propus anterior ? Considerați totuși că și parlamentarii Florin Iordache, Eugen Nicolicea sau Cezar Preda care ar mai fi avut inițiative în acest domeniu, ar fi fost persoane mai nimerite să conducă astfel de comisii , pe lângă Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea sau chiar și Traian Băsescu care ar fi afirmat și că ar fi fost una dintre cele mai informate persoane, când era pe la Cotroceni ?

  2. Deoarece RO a fosta adusa in ultimii 28 de ani in stare EXCEPTIONALA, de necesitate TREBUIE CAT MAI URGENT INFIINTATA CURTEA MARTIALA, pt. ca materie prima EXISTA destula…………………………ESTE UNICA SOLUTIE PENTRU A MAI SALVA CEVA DIN NEAMUL ROMANESC…………CURAJ………………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger