AcasăNewsManda a vorbit cu directorul SRI despre desecretizare. Concluzii

Manda a vorbit cu directorul SRI despre desecretizare. Concluzii

Claudiu Manda este pe val

Pe fondul solicitarii adresate de catre ministrul Justitiei procurorului general Lazar, in privinta desecretazarii eventualelor portocoale intre Ministerul Public, DNA, DIICOT cu Serviciul Roman de Informatii, Eduard Hellvig a stat de vorba cu presedintele forului parlamentar care are atributii de control asupra activitatii SRI.

Mentiuni in acest sens a facut, de la Parlament, insusi Claudiu Manda, seful Comisiei amintite, care a mentionat faptul ca directorul SRI l-a sunat in cursul acestei prime zile a saptamanii si si-ar fi exprimat „toata disponibilitatea ca in perioada imediat urmatoare sa purceada la desecretizarea acelui protocol – protocolul dintre SRI si Parchetul de pe langa Inalta Curte si Justitie”.

Inainte de a se face un astfel de pas, urmeaza sa aiba loc, insa, o discutie, cu Hellvig, la Comisia pentru controlul asupra activitatii SRI. Inca nu se stie cand va avea loc aceasta intrevedere, insa, social-democratul a mentionat ca acest lucru ar putea avea loc „cel mai devreme” vineri si „cel mai tarziu” martea viitoare.

sursa foto: Facebook/Claudiu Manda

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger