AcasăNewsManchester, politia cere ajutor populatiei

Manchester, politia cere ajutor populatiei

Autoritatile au publicat doua noi fotografii ale lui Salman Abedi, luate de camerele de supraveghere in noaptea atentatului de la Manchester Arena, lansand un apel martorilor in vederea reconstituirii traseului sau in zilele ce au precedat atacului soldat cu 22 de morti, revendicat de ISIS.

Cu patru zile inainte de atentat, Abedi s-ar fi aflat in Libia. Insa apartamentul pe care l-a inchiriat acesta in Manchester, de unde a plecat la Arena, ii intereseaza pe anchetatori, putand fi si locul unde a asamblat bomba improvizata. 14 locatii au fost perchezitionate iar 11 persoane sunt retinute in acest caz, care a mobilizat peste 1000 de persoane. Ieri, ministrul de Interne, Amber Rudd, a declarat ca unii complici ai lui Abedi ar putea fi inca in linertate, fiind vorba de o intreaga retea terorista.

Ariana Grande revine

La cateva zile dupa tragedia de la Manchester Arena, cantareata a declarat ca va reveni pe aceeasi scena pentru a oferi un concert de caritate. Intr-o postare pe Twitter, ea s-a adresat locuitorilor din Manchester si tuturor fanilor, jurand sa nu lase ”ura sa castige” si promitand ca va concerta din nou aici in sprijinul victimelor atentatului si familiilor acestora. Insa starul a fost deja criticat de unii editorialisti din presa britanica pentru ca a parasit rapid Manchester, dupa tragedie, invocand faptul ca, daca regina Elisabeta a putut sa-i viziteze pe raniti, Ariana Grande (”pentru care oamenii au platit bani sa o vada”) de ce nu a putut face un gest similar?

author avatar
Tudor Borcea
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger