AcasăNewsManagerul Spitalului Floreasca, demis

Managerul Spitalului Floreasca, demis

Inca de la primele ore ale zilei, cadrele medicale de la Spitalul de Urgenta Floreasca – si opinia publica, in general-  au aflat ca unitatea are un nou manager.

Totul dupa ce Nicusor Louchi, interimar pe aceasta functie, a fost demis chiar de catre ministrul Achimas Cadariu, joi dimineata, in urma unei vizite-fulger la Sectia pentru Arsi a Spitalului Floreasca, despre care deunazi opinia publica afla ca a devenit- in sfarsit- operationala.

A fost o decizie luata din mers, daca se poate spune asa, in sensul in care ministrul Sanatatii a decis sa-l inlocuiasca din functie pe managerul interimar al Spitalului de Urgenta Floreasca, din centrul Capitalei, odata ce, spune domnia sa, cand a venit sa vada cum merg lucrurile pe aceasta sectie, ar fi descoperit faptul ca acolo nu ar fi fost picior de cadru medical, semn ca nu s-ar fi putut pune problema sa fi fie o sectie  functionala. Asadar, total nemultumit de cele constatate, Ministerului Sanatatii a decis sa-l sanctioneze pe managerul spitalului. „Am venit sa verific personal ceea ce se anuntase ieri. Este absolut revoltator faptul ca nici in acest moment (…) acest bloc nu functioneaza la intreaga lui capacitate. (…) Barocamera nu functioneaza nici in acest moment, personalul nu era la serviciu. L-am demis pe managerul institutiei”, a anuntat Cadariu, intr-o conferinta de presa.

Totodata, oficialul guvernamental a amintit ca a fost dat un termen, de trei luni, pentru ca lucrurile sa fie functionale, si ca acest termen a fost depasit, odata ce a trecut luna martie. „Asa mi s-a spus atunci, ca poate sa fie rezolvata problema”, a conchis Achimas Cadariu.

Trebuie spus ca Sorin Paun, directorul medical al Spitalului este cel care urmeaza sa preia- tot interimar- aceasta unctie de manager al unitatii medicale de urgenta.

268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger