AcasăNewsManagerul de la Floreasca a renuntat la functie, pe fondul demisiilor in...

Managerul de la Floreasca a renuntat la functie, pe fondul demisiilor in bloc

Demersul celor 17 medici demisionari nu a ramas fara urmari, managerul de la Floreasca anuntandu-si, la finele unei zile pline de tensiune, decizia de a renunta la postura de manager al Spitalului de Urgenta.

Desi intr-o prima faza, dupa ce gestul fara precedent al celor 15 medici – carora li s-au alaturat alti doi- despre care s-a aflat ca au decis sa paraseasca UPU-SMURD de la Floreasca, nemultumiti de managementul actual, doctorul Sorin Paun dadea de inteles ca nu ia in calcul aceasta optiune, dupa discutiile de seara trecuta tarziu cu ministrul Sanatatii, lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura.

Cititi si: Val de demisii la UPU Floreasca

De altfel, anuntul in acest sens a venit chiar din directia lui Vlad Voiculescu, ministrul confirmand, practic, faptul ca doctorul Paun i-a inaintat demisia din functia de conducere a Spitalului Floreasca. Acest pas presupune ca, in perioada urmatoare, in fruntea unitatii medicale va fi numit un nou manager interimar.

E important de precizat faptul ca, dupa ce situatia a ajuns in  atentia opiniei publice, o parte dintre medicii demisionari, iar apoi ulterior si managerul unitatii spitalicesti din centrul Capitalei au ajuns la Ministerul Sanatatii, unde au stat de vorba cu seful MS. Cei dintai au acuzat felul in care li se adresa directorul, dar si lipsa unor medicamente.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger