AcasăNewsManager de spital acuzat de luare de mita, plasat sub control judiciar...

Manager de spital acuzat de luare de mita, plasat sub control judiciar

Ajuns in atentia procurorilor anticoruptie, un manager de spital a aflat ca va ramane, cel putin pentru doua luni, cat timp se afla sub control judiciar, fara dreptul de a-si desfasura atributiile de manager de spital.

In aceasta situatie se afla Teodor Codrin Zavate, medicul aflat la conducerea Spitalului Municipal Motru, din judetul Gorj. Barbatul este acuzat de catre procurorii anticoruptie craioveni de luare de mita. Iar de marti incepand a fost plasat sub control judiciar, timp de 60 de zile.

Din cate anunta miercuri DNA, procurorii ar avea indicii cum ca anul trecut, in toamna, managerul Zavate ar fi primit de la o femeie o suma de bani, in schimbul unui presupus ajutor in vederea obtinerii unuin post de asistent medical in spitalul din Motru. Respectiva persoana este si cea care l-a dat pe manager pe mana procurorilor, denuntandu-l la DNA. Mai exact, anchetatorii vorbesc despre 1.500 euro, dar si despre faptul ca promisiunea ar fi constat in „participarea formala la un concurs” vizand ocuparea postului in cauza. „Intrucat, dupa organizarea concursului respectiv, denuntatoarea nu a ocupat postul promis, la data de 13 iulie 2016 inculpatul a restituit suma de bani primita anterior cu titlu de mita”, se mentioneaza in comunicatul institutiei.

sursa foto: observator.ro

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger