AcasăNewsMana cereasca pentru Iohannis: inca doua case la final de mandat!

Mana cereasca pentru Iohannis: inca doua case la final de mandat!

Soarta milostiva il ”despagubeste” pe Klaus Iohannis pentru casa pierduta la Sibiu

Fostii presedinti ai Romaniei au fost daruiti cu inca o locuinta gratuita, una in care ei sa poata lucra in continuare.

Soarta milostiva il despagubeste pe <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> pentru casa pierduta la Sibiu

Pentru binele tarii, evident. Conform legii, fostii sefi de stat beneficiau pana acum, la terminarea mandatului, doar de o resedinta pusa la dispozitia lor pe intreaga durata a vietii. O modificare a legii, prin ordonanta de urgenta, le ofera acum fostilor nostri presedinti inca o locuinta de protocol special destinata amenjarii unui cabinet de lucru, unul dotat cu un consilier si un secretar. Ceea ce inseamna ca Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu vor avea in curand la dispozitie cate doua case gratis, favoare de care se va bucura, cu adevarat, data fiind pasiunea sa pentru cat mai multe imobile in dotare, si Klaus Iohannis atunci cand va incheia capitolul Cotroceni. Ca o favoare in plus, completarile proaspat aduse legii instituie si posibilitatea folosirii gratuite de catre fostii sefi de stat, pentru o perioada de un an, a unei alte case a RAAPPS-ului in cazul in care imobilul repartizat pe post de resedinta viagera post-prezidentiala are nevoie de ”reparatii semnificative”. Ce-i drept, aceasta facilitate vine la pachet si cu o conditie: locuinta provizorie nu poate avea o suprafata mai mare de 200 de metri patrati.

author avatar
Simona Badulescu
267 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dom’le, asta este discriminare pe fata ! Ce, numai fostii presedinti pot lucra pt „binele tarii” ? Tot asa de bine pot lucra pt acest „bine” si fostii prim-ministri si fostii ministri si…Lista astora care au muncit pt binele tarii este lunga!
    Totusi, fostii presedinti, cam ce activitati au prestat – pt. binele tarii – in perioada de „ex”? Ar putea sa prezinte fiecare un mic, mic Raport de Activitate din care sa rezulte si activitatile pe care nu le-au putut presta din lipsa de spatiu?
    Unde va dori dl Johannis sa aiba cele doua case, in Bucuresti sau in Sibiu? Da’ nu conteaza, oriunde sunt banci dispuse sa plateasca chirie pt niste sedii „prezidentiale”
    Aoleo, sa vezi fasoane din partea dlui Basescu, ca-i prea departe de casa, ca nu bine vazuta de soare, ca face prea multe manevre sa parcheze limuzina…O multumire am: va fi „mic copil” pe langa fasoanele dlui Johannis!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger