AcasăNewsMamele singure, eliminate din ”constitutia” pesedista

Mamele singure, eliminate din ”constitutia” pesedista

Daniel Breaz, inca un pesedist care forteaza intrarea in panteonul prostiei

Senatorul PSD de Alba Daniel Breaz i-a detronat dintr-un foc pe colegii de partid Pop si Popa – doi gafeori de proportii epice. O mama singura nu formeaza o familie impreuna cu copiii sai, a decretat noul Gaga al PSD.

Daniel Breaz inca un pesedist care forteaza intrarea in panteonul prostiei

Distinsul domn nu este doar parlamentar ci si rectorul Universitatii 1 Decembrie din Alba Iulia. Adica un ditamai cadru universitar despre care oricine poate presupune ca este doldora de lecturi si cugetari savante. Presupunere in mod evident gresita din moment ce individul a fost in stare sa afirme public ca o mama singura plus cei doi copii din dotare nu pot forma o familie. Iar ca dovada ca nu este vorba despre o greseala de exprimare ci ca doar atat il duce mintea, rectorul-senator si-a si motivat opinia: ”A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este”. Regretabil cu adevarat este ca, dupa o asemenea declaratie imbecila, nu putem spune despre senatorul Breaz ”a fost parlamentar dar s-a intamplat ceva si nu mai este”. Este reamente pacat ca partidele isi elimina doar membrii care ridica clontul impotriva liderilor, nu si pe colegii care ori de cate ori deschid gura dau in gropi. De destepti ce sunt, evident. Iar ca sa revenim la desteptul Breaz, interesant ar fi ca acesta sa ne explice si cum este cu tatii care isi cresc singuri copiii, respectiv daca acestia sunt o familie. Sau poate doar un grup organizat, noroc ca nu si infractional!

author avatar
Simona Badulescu
283 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu fiti chiar asa de duri cu specimenul,o fi vrut sa zica,poate a si gandit,ca o mama sau un tata care isi cresc singuri unul sau mai multi copii nu mai formeaza o familie completa,dar tot o familie inseamna pana la urma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger