AcasăNewsMamaia revine în preferințele românilor. Cât costă un sejur pe litoralul românesc,...

Mamaia revine în preferințele românilor. Cât costă un sejur pe litoralul românesc, la începutul lunii iunie

litoralMamaia revine în preferințele românilor. Cât costă un sejur pe litoralul românesc, la începutul lunii iunie

Stațiunea Mamaia revine în preferințele turiștilor români pentru vacanța de vară. Nivelul rezervărilor făcute până la finalul lunii aprilie se apropie de cel înregistrat în același interval al anului 2019, anunță Organizația Patronală Mamaia Constanța (OPMCTA) pe baza datelor colectate atât de la turoperatorul Litoralulromanesc.ro, cât și de la hotelierii membri ai OPMCTA.

Numărul rezervărilor de sejururi în Mamaia pentru sezonul 2023 a crescut cu 50% față de aceeași perioadă a anului trecut și se apropie de valorile înregistrate în 2019, considerat cel mai bun an din turismul autohton.

Un sejur la Mamaia pornește de la 555 lei

Conform datelor furnizate de OPMCTA, pentru sezonul estival 2023, un sejur pentru doi adulți în Mamaia la începutul lunii iunie costă de la 555 lei, pachetul incluzând 5 nopți de cazare în cameră dublă la un hotel de 3 stele, iar un sejur de 5 nopți la 4 stele costă de la 990 lei.

Cea mai aglomerată perioadă în stațiunea Mamaia va fi de la sfârșitul lunii iunie până la începutul lunii iulie, precum și în intervalul 24 iulie – 10 august, gradul de ocupare în unele hoteluri fiind deja de 100%.

author avatar
Andreea Vlad