AcasăNewsMama, un pericol pentru propriile fetiţe! Şi-a spălat micuţele pe cap cu...

Mama, un pericol pentru propriile fetiţe! Şi-a spălat micuţele pe cap cu insecticid, apoi ceva GROAZNIC s-a întâmplat!

ambulantaMama, un pericol pentru propriile fetiţe! Şi-a spălat micuţele pe cap cu insecticid, apoi ceva GROAZNIC s-a întâmplat!

România este zguduită, din nou, de un episod precum cel care s-a întâmplat, săptămâna trecută, la Braşov. De data aceasta la Iaşi, alte trei fetițe, de 6, 8 și 11 ani, au fost spălate pe păr de mama lor cu un insecticid de uz veterinar, fapt care le-a creat imediat o stare de rău.

Părinții au sunat la 112 și au fost sfătuiți să le spele pe fetițe de mai multe ori cu apă din abundență pentru a îndepărta insecticidul, lucru pe care aceștia l-au făcut.
La sosirea ambulanței, fetițele au fost stabilizate și transportate la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași.

Cum se simt fetiţele?

Copiii din Iași sunt bine, sunt conștienți și sunt în afara pericolului în acest moment, au transmis medicii de la SMURD care i-au preluat.Părinții le-au clătit cu apă de trei ori, ceea ce a dus la diluarea soluției și astfel starea lor nu s-a înrăutățit semnificativ până ce au fost preluate de echipajele SMURD.

Copilele au fost transportate la spital cu o autospecială de victime multiple. Ele vor rămâne o perioadă sub supravegherea medicilor din Iași.

Din nefericire, acest caz se aseamănă, într-o proporţie covârşitoare, cu tragedia de la Braşov, când alte 3 fetițe au fost spălate pe păr cu tomoxan, o substanță puternică de uz veterinar. Din păcate, toți cei trei copii au murit.

author avatar
Andrei Ștefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger