AcasăNewsMama soacra s-a intors acasa!

Mama soacra s-a intors acasa!

Dupa 9 zile de spaima si incertitudine, cosmarul soacrei lui Bernie Ecclestone a luat sfarsit. Totul s-a incheiat cu bine pentru biata femeie, dar si pentru buzunarele boss-ului Formulei 1, care zice-se ca a scapat de plata recompensei de ordinul zecilor de milioane de lire sterline pe care o pretinsesera rapitorii pusi pe capatuiala.

Mama soacra a fost gasita bine, sanatoasa. Acestea ar fi, in linii mari, informatiile care au readus inima la loc tinerei sotii a lui Ecclestone, Fabiana, dar si linistea in casa miliardarului in varsta de 85 de ani.

Odata ce Aparecida Schunck a fost scapata din mainile rapitorilor, la urechile opiniei publice au ajuns si detalii despre etapa care a incheiat cazul. Si anume ca, dupa o operatiune demna de un film, ce a inclus interceptari de telefoane– din cate a dezvaluit un reprezentant al politiei locale citat de BBC-si alti pasi urmati ca la carte, anchetatorii au descins intr-o casa aflata intr-un cartier saracacios din orasul Cotia. Unde au dat de brazilianca in varsta de 67 de ani, care astepta, fara urma de dubiu, sa vina politistii sa o scape din mainile raufacatorilor.

Din cate se pare, nu s-a pus problema ca in mainile celor care au orchestrat tot acest plan sa ajunga vreo suma de bani, desi pretentiile lor au fost pe masura averii ginerelui doamnei  Aparecida. De mentionat e si faptul ca doi suspecti  – unul dintre ei un tanar ce nu pare sa aiba mai mult de20 de ani-au ajuns pe mana oamenilor legii.

author avatar
Catalin Dumitrescu
69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger