AcasăNews”Mama SIVECO”, tripla identitate intr-un dosar al DNA Ploiesti

”Mama SIVECO”, tripla identitate intr-un dosar al DNA Ploiesti

 Ana Maria Patru, fosta sefa de la AEP, a fost arestata de procorii DNA Ploiesti pe baza unor marturii ale unei sigure persoane cu indentitate tripla. CUM? Simplu, procurorii au clonat-o pe ”Mama Siveco”, Irina Socol. Totul a iesti la iveala dupa ce judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au solicitat si obtinut declasificarea identitatilor si a probelor “cheie” din dosarul fostei sefe a AEP.

Concret, DNA Ploiesti, ”unitatea de elita” cum ii placea Laurei Codruta Kovesi sa spuna despre instituţia condusa cum trebuie ”la paradit”, de Lucian Onea si Mircea Negulescu, zis ”Portocala, i-a oferit Irinei Socol, nici mai mult nici mai putin decat trei identitati intr-o singura cauza. Tinta ”unitatii de elita” era Ana Maria Patru, fosta sefa de la AEP, buna pritena, credea ea, cu Irina Socol. Minciuni! ”Mama SIVECO”, pentru a ascunde banii castigati de ea ilegal si pentru a scapa de dosarele in care era cercetata, a devenit ”martorul de serviciu”. Aceasta  depunea denunturi pe banda rulanta, despre orice si despre oricine. Astfel , Socol a obtinut, la cerere, alte doua indentitati de martor protejat in dosarul fostei sefe AEP. Cu girul lui Onea, Ana Maria Patru a fost infundata pe declaratii date de aceeasi persoana, cu tripla identitate. Minune sau razbunare, denunţatoarea si cei doi martori cu indentitate protejata din dosarul fostei sefe AEP Ana Maria Patru sunt una si aceeasi persoana, respectiv fosta buna prietena a lui Patru, Irina Socol, patroana SIVECO.

Martor mincinos la 15 minute

Acest lucru a iesit la iveala abia zilele trecute, ca urmare a solicitarii Tribunalului Bucuresti de declasificare a identitatilor martorilor folositi in dosar sub o indentitate protejata si a unor inscrisuri in baza carora DNA Ploiesti, mai exact procurorii de caz Lucian Onea, zis Lucica, si Ceraselea Raileanu au trimis-o in judecata pe Ana Maria Patru. Conform documentelor publicate de luju, in aceasta cauza, martorii cu identitate protejata „Vranceanu Constantin Marius” si „Mocanu Denisa”, sunt de fapt “SOCOL IRINA”. Sub aceste identitati, in decurs de doar o luna, “Mama SIVECO” a dat nu mai putin de cinci declaratii. Absolut incredibil, in ziua in care Socol a depus marturie mincinoasa la parchet sub nume propriu, a dat declaratii si sub identitatea  protejata, cei trei fiind audiati, chipurile, la un interval de cate 10-15 minute.

author avatar
Ramona Feraru
1.622 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger