AcasăNewsMama si fiica, lovite in acelasi timp de cancer

Mama si fiica, lovite in acelasi timp de cancer

Vacanta de cosmar pentru Summar Ruelle, o femeie de 35 de ani din Beaverton, Oregon (SUA), dupa ce intr-un interval de o saptamana atat femeia, cat si fiica ei au fost descoperite cu cancer.

Familia Ruelle, sotii Summar si Pascal, se bucurau de o luna de odihna acasa, alaturi de cei doi copii, Jayden si Sapphire, insa viata celor patru s-a dat complet peste cap in mai putin de o saptamana.

Mai intai, Summar a fost diagnosticata cu cancer de grad patru la sani, desi femeia era in forma maxima dupa ce a nascut a doua oara si reusise sa slabeasca aproape 20 de kilograme orelor de alergare si kickboxing.

Summar a trecut imediat pe sedinte de chimioterapie, insa era evident ca femeia are nevoie de operatie. Iar cu putine ore inainte de interventia chirurgicala, femeia a fost lovita in plin de o veste naucitoare.

Din cauza unor reprize de febra si a unor zgarieturi inexplicabile, Sapphire, fata cea mica a lui Summar, a fost supus unui control amanuntit care a dezvaluit ca pustoaica de numai 3 ani sufera de leucemie.

Astfel, Summar a fost pusa in cea mai dificila situatie in care poate fi pusa o mama. Fetita ei era supusa unei interventii chirurgicale, iar femeia nu putea sa-i fie alaturi pentru ca si ea urma sa fie operata.

Summar a vrut sa-si puna viata in pericol si sa renunte la operatie, pentru a fi alaturi de fetita ei, insa rudele si apropiatii au asigurat-o ca vor face totul posibil pentru ca amandoua sa se bucure de atentia necesar. Astfel ca prietenii familiei Ruelle au inceput sa faca naveta intre cele doua spitale in care erau internate bolnavele de cancer.

Desi lui Summar i-au fost indepartate ovarele si un san, iar Sapphire a acuzat un soc ramanand fara prieteni, dupa ce si-a pierdut parul din cauza sedintelor de chimioterapie, membrii familiei Ruelle merg mai departe cu situatia lor probabil unica in lume, chiar si doctorii americani sustinand ca nu au mai intalnit un asemenea caz in care mama si fiica sa fie diagnosticate cu cancer in acelasi timp.

author avatar
Cristi Ionita
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger