AcasăNewsMama și bunicul Luizei, față în față cu procurorii DIICOT

Mama și bunicul Luizei, față în față cu procurorii DIICOT

Mama și bunicul Luizei Melencu

Mama și bunicul Luizei vor ajunge să fie audiați la DIICOT, în cazul dispariției fetei de 18 ani, despre care apropiații nu mai știu nimic din 14 aprilie.

După ce au făcut, zile la rând, declarații doar în fața presei, în răstimpul în care cercetătorii de la București au luat la puricat locuința lui Gheorghe Dincă și au cercetat, în două rânduri chiar, un lan de floarea soarelui, în cautarea telefonului Luizei, marți mama și bunicul adolescentei vor ajunge, așadar, să dea ochii cu procurorii de la structura centrală a DIICOT, conform România TV. De altfel, familia greu încercată a acuzat nu o dată faptul că nu primesc informații de la anchetatori, ci află ce noutăți mai apar în acest caz doar la presă.

Se întâmplă la doar o zi după ce la marginea unei păduri din Caracal s-au găsit oseminte, într-un loc indicat chiar de suspect. Rămășițele umane urmează să fie analizate de specialiști, pentru a se lămuri dacă aparțin sau nu fetei, așa cum s-a aflat că ar susține Dincă.

sursa foto – antena3.ro

author avatar
Cristina Stefan
96 afisari

1 COMENTARIU

  1. ziarul „romania” viena pe FB interesant. Chiar a venit FBI in Romania pentru tragediille de la Caracal?

    Cele doua familii indurerate si dezorientate acum de catre monstrul cu chip uman Dinca trebuie sa nu-si piarda credinta ca Dumnezeu va face lumina, prin oameni de buna credinta. Sa se delimitze de profitorii de pe urma durerii dansilor care intentioneaza pe 10 august sa aiba ca steag Dramele din Caracal asa cum anul trecut au avut ca steag Drama Colectiv. Sa creada ca toti romanii normali si sunt ff multi sunt alaturi de dansii. Si din tara si din strainatate. Diaspora care iese in fata la TV poate f bine sa fie din oricare parte a Romaniei. Reporterii nu-i cer actele de identate.
    Nu avem nevoie de violenta pe 10 august! Galeriile sportive sa se abtina, malacii cu muschi procesati la sala sa-si vada de drum.Si daca iar se implica, de aceasta data vreau sa stiu si eu cine i-a platit sa o faca! In Caracal doua familii isi plang copilele disparute. Si cauta dreptate. Nu intrati cu bocancii in durerea lor! Va mana in lupta sefii vostri, unii fosti demnitari, azi sefi de partid, ei ce au facut cand au avut puterea in mana? Ce au facut pentru ca aceste orori sa nu se intample in Caracal si in toata Romania? Respect, stima si compasiune pentru cele doua familii indurerate din Caracal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger