AcasăNewsMama profesorului Visan: Ce i-a dezvaluit fiul despre eleva care il acuza...

Mama profesorului Visan: Ce i-a dezvaluit fiul despre eleva care il acuza de viol – VIDEO

(foto: ziarelive.ro)

Mama lui Dan Octavian Visan, profesorul de sport de la „Jean Monnet” arestat vineri pentru 29 de zile, sustine ca fata care l-a acuzat de viol nu ar fi fost bauta in momentul in care s-a produs actul sexual reclamat. “El daca ar fi fost vinovat… Vinovat a fost ca a fost (o legatura-n.r.) profesor-elev. Altceva eu nu-i gasesc, ca mama, vina”, a spus mama lui Visan.

(foto: ziarelive.ro)

„Lui ii e foarte frica de ceea ce l-a amenintat tac-su (tatal elevei care il acuza de viol-n.r). Ca nu stiu cate mii de euro da si-l baga la inchisoare si ca n-o sa avem liniste niciodata”, a sustinut mama profesorului, la Acces Direct. „N-am fost acolo sa stiu ce s-a intamplat. Mi-a zis ca ea s-a dus peste el, deci nu era beata„, a mai spus femeia. „Numai ei doi pot spune ce s-a intamplat”, a mai spus femeia, care a adaugat ca cei doi tineri nu au avut o relatie. „El nu consuma bauturi. Si nici ea nu era bauta. A facut constienta ce a facut. Nu a fost bauta„, a declarat mama lui Dan Octavian Visan.

„Justitia o sa spuna care e verdictul. (…) Noi suferim foarte mult. (…) El daca ar fi fost vinovat… Vinovat a fost ca a fost (o relatie-n.r.) profesor-elev. Altceva eu nu-i gasesc, ca mama, vina. Ea s-a dus peste el, ea l-a provocat”, a sustinut femeia.

Get Adobe Flash player

author avatar
National
810 afisari

2 COMENTARII

  1. Profesorul nu are o vina asa de mare,insa pe eleva as bate-o non-spot.Este clar ca ii trebuia ceva si a apelat la cel mai apropiat barbat,nesimtita!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger