AcasăNewsMama Luizei, lasată cu ochii în soare de Iohannis; petițiile aruncate la...

Mama Luizei, lasată cu ochii în soare de Iohannis; petițiile aruncate la gunoi

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie și pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, susține că a trimis petiții fostului ministrului Carmen Dan și președintelui Klaus Iohannis, dar nimeni nu a luat-o în seamă.

Foto Facebook

Monica Melencu a mai spus că anchetatorii nu au i-au spus nici măcar acum că suspectul a recunoscut crima, aflând asta din presă.

Femeia a mers din nou luni în fața locuinței lui Gheorghe Dincă, alături de familie. Ea a spus că după ce a sesizat poliția din localitatea de domiciliu, Dioști, Dolj, nimeni nu i-a luat în serios plângerile, în cele patru luni scurse de la dispariția fetei.

Am făcut petiții și la doamna Carmen Dan și la președintele Klaus Iohannis (…) Nu am primit niciun răspuns”, a afirmat femeia.

Monica Melencu a mai spus că de duminică, de când procurorul Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat public că suspectul a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, anchetatorii nu i-au comunicat oficial nimic. Luni dimineață a sunat la Parchet, de unde i s-a transmis din nou că nu pot fi furnizate date din anchetă, a mai spus mama Luizei.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană