AcasăNewsMama Luizei, lasată cu ochii în soare de Iohannis; petițiile aruncate la...

Mama Luizei, lasată cu ochii în soare de Iohannis; petițiile aruncate la gunoi

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie și pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, susține că a trimis petiții fostului ministrului Carmen Dan și președintelui Klaus Iohannis, dar nimeni nu a luat-o în seamă.

Foto Facebook

Monica Melencu a mai spus că anchetatorii nu au i-au spus nici măcar acum că suspectul a recunoscut crima, aflând asta din presă.

Femeia a mers din nou luni în fața locuinței lui Gheorghe Dincă, alături de familie. Ea a spus că după ce a sesizat poliția din localitatea de domiciliu, Dioști, Dolj, nimeni nu i-a luat în serios plângerile, în cele patru luni scurse de la dispariția fetei.

Am făcut petiții și la doamna Carmen Dan și la președintele Klaus Iohannis (…) Nu am primit niciun răspuns”, a afirmat femeia.

Monica Melencu a mai spus că de duminică, de când procurorul Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat public că suspectul a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, anchetatorii nu i-au comunicat oficial nimic. Luni dimineață a sunat la Parchet, de unde i s-a transmis din nou că nu pot fi furnizate date din anchetă, a mai spus mama Luizei.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
224 afisari

2 COMENTARII

  1. Emma , scumpete zburdalnica , esti in ” Pana ” de idei ? Ai verficat din minim 3 surse , asa cum te-au invatat la ” Spiru Haret ” , inainte sa te apuci sa ponegresti ? Cunosti ce este declinarea de competenta ? Ai gasit personal petitia in cosul de gunoi al cabinetului prezidential ? Ai facut minim de investigatii privind procedura ? De ce nu specifici in titlu : ” Mama Luizei , lasata cu ochii in soare de Iohannis SI DE CARMEN DAN „? Iti pute sau nu-ti primesti bonusul de la seful direct ? Ai intrat in troaca , ai grija sa nu te manance porcii , priveste-te indelung in oglinda si intreaba-ti constiinta daca merita sa debitezi minciuni pe banda rulanta pentru analfabeti functionali si sa te balacesti cu atata incapatanare in mocirla .

  2. Andrada Voicu , politista din Pascani : ” Refuz sa ma transform intr-un papagal fara personalitate , refuz sa ling talpi si sa car cafele prin birouri , asa cum fac alti lingai , refuz sa inghit mizeriile unui sistem putred , capul nu-l plec in fata nimanui , sunt un om liber .” „D-aia am ales sa raman aici ! Fiindca este si tara mea ! Fiindca nu vreau s-o nenoroceasca niste incompetenti carora le sta gandul doar la functii si scaune ! Iar de va fi sa plec din acest sistem , VOI PLECA CU CAPUL SUS , NU VOI IESI PE USA DIN DOS SI CU SUTUL INDESAT IN FUND , CA ALTII .” Deci , se poate , sunt atatia oameni demni pe lumea asta , depinde de cum te-a zamislit Dumnezeu si de cei 7 ani de acasa .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger