AcasăNewsMama lui Gigi Becali, despre vinovatia fiului si cand va avea loc...

Mama lui Gigi Becali, despre vinovatia fiului si cand va avea loc nunta nepoatei

Ca in fiecare duminica, Alexandrina Becali, mama lui Gigi Becali, a mers la biserica din Pipera pentru a se ruga pentru fiul ei, incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba.

Desi Gigi Becali are deja aproape un an si jumatate de cand se afla la inchisoare, mama acestuia continua sa sustina ca afaceristul este nevinovat si sa spere ca fiul ei va fi eliberat cat mai curand.

“Sunt bolnava, vai de capul meu! Cat sa mai rabd? A trecut un an si cinci luni. Nevinovat sta baiatul la puscarie. Pune criminali afara si tine oamenii care fac bine la inchisoare. Eu am sperante mereu sa iasa ca nu e vinovat, sta nevinovat acolo”, a declarat Alexandrina Becali, conform Romania TV.

In plus, Alexandrina Becali a precizat ca patronul Stelei s-a apucat sa scrie o cartea despre credinta nu pentru ca si-ar dori sa fie eliberat mai devreme ci pentru ca „vrea sa se intoarca lumea la bunatate, la credinta. Pentru ca numai asa ne mantuim”.

Pe de alta parte, mama lui Gigi Becali a anuntat ca Teodora Becali, fata de 19 ani a lui Gigi Becali, va face nunta abia dupa ce tatal ei va fi eliberat din inchisoare. Teodora Becali a primit de aproximativ un an permisiunea de a trai o frumoasa poveste de dragoste cu un machedon, iar fata lui Gigi Becali se gandeste deja serios sa-si uneasca destinul cu cel care a primit deja aprobarea afaceristului.

author avatar
Cristi Ionita
550 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger