AcasăNewsMama lui Gigi Becali a ajuns la Cotroceni pentru a cere gratierea...

Mama lui Gigi Becali a ajuns la Cotroceni pentru a cere gratierea fiului sau!

Foarte ingrijorata de problemele de sanatate ale fiului sau, Alexandra Becali face tot ce ii sta in putinta pentru a-l vedea pe finantatorul stelist eliberat din inchisoare cat mai rapid, pentru a se putea lasa pe mana medicilor. Ca atare, femeia a ajuns marti dimineata, la Cotroceni, pentru a depune o solicitare in vederea gratierii lui Gigi Becali.

Insotita de un avocat, mama omului de afaceri – aflat in prezent in spatele gratiilor, la Poarta Alba – a depus o noua solicitarem ce se adauga precedentei cereri de gratiere depuse de catre fiica lui Becali, Teodora, inca din primele zile ale lui 2014. Potrivit Romania TV, solicitarea va ajunge la Ministerul Justitiei, urmand sa primeasca fie aviz pozitiv, fie negativ.

Becali are probleme la coloana, necesitand o interventie chirugicala. Afaceristul, care se plange de dureri de spate si sustine ca risca paralizia, in caz ca nu este operat cat mai rapid, a solicitat magistratilor sa fie eliberat pe perioada in care ar fi urmat sa fie supus unei interventii chirurgicale la o clinica din strainatate, insa instanta i-a refuzat cererea, motivand ca poate fi tratat in regim de penitenciar.

Nu este prima oara cand Alexandra Becali incearca sa obtina gratierea fiului sau. S-a intamplat in urma cu doar cateva luni, cand mama finantatorului ros-albastrilor a formulat o solicitare in acest sens, insa, din cauza ca nu avea toate elementele necesare la dosar, solicitarea nu a putut fi luata in considerare. In mai anul trecut, latifundiarul din Pipera a fost condamnat definitiv de Instanta Suprema la trei ani de detentie, in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii.

Cititi si: Fata cea mare a lui Gigi Becali cere eliberarea tatalui sau din inchisoare

Sursa foto: bzi.ro

387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger