AcasăNewsMama lui Cristiano Ronaldo, retinuta pe aeroportul din Madrid

Mama lui Cristiano Ronaldo, retinuta pe aeroportul din Madrid

sursa foto: ronaldo7.net

Incident spectaculos petrecut pe aeroportul din Madrid.

sursa foto: ronaldo7.net

Dolores Aveiro, mama superstarului Cristiano Ronaldo, a fost retinuta de fortele de ordine, dupa ce s-a stabilit ca vroia sa scoata din tara mai multi bani cash decat este permis.

Limita este de 10.000 de euro, iar Dolores a fost prinsa cu 55.000 de euro in bagajul de mana. Mama lui Cristiano Ronaldo ar trebuit sa ajunga in tara natala, Portugalia.

Incidentul s-a petrecut in urma cu cateva zile, dar doar luni dimineata a fost facut public de reprezentantii aeroportului.

Fortele de ordine au confiscat suma de 45.000 de euro, pe care Dolores o poate recupera doar in momentul in care prezinta documente justificative.

Dolores a fost eliberata dupa aproximativ o ora, incidentul nefiind considerat un delict ci o abatere administrativa. Conform digi24.ro, incidentul in care a fost implicata mama lui Cristiano Ronaldo este considerat a fi unul minor.

Pe aeroportul din Madrid sunt semnalate frecvent astfel de cazuri, fortele de ordine descoperind chiar si 850.000 de euro asupra unui cetatean chinez.

author avatar
Cristi Ionita
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger