AcasăNewsMama fraților Andrew și Tristan Tate rupe tăcerea. Ce spune femeia despre...

Mama fraților Andrew și Tristan Tate rupe tăcerea. Ce spune femeia despre problemele fiilor săi

tateMama fraților Andrew și Tristan Tate rupe tăcerea. Ce spune femeia despre problemele fiilor săi

Mama fraților Tate, Eileen Tate, a ieșit în public și a spus ce părere are despre problemele cu legea ale copiilor ei.

Din primele declarații, femeia susține că nu așa i-a crescut pe Andrew și Tristan, ca doi misogini cu probleme cu legea și că Andrew Tate face declarații scandaloase doar pentru a obține atenție.

Mama fraților Tate e dezamăgită de fiii ei

Chiar dacă nu a dat nicio declarație publică în ceea ce privește scandalul în care sunt implicați cei doi copii ai ei, Eileen a vorbit cu o prietenă despre ceea ce se întâmplă în România.

Femeia este foarte dezamăgită de tot acest scandal, chiar dacă fiii ei au ajuns să fie extrem de bogați și cunoscuți.

Eileen Tate trăiește în Luton, lânga Londra, în același cartier unde i-a crescut și pe Andrew și Tristan. În tinerețe a lucrat în bucătăria școlii unde au învățat și băieții ei, ca și ajutor de bucătar.

În prezent, femeia este divorțată, după ce s-a separat de tatăl copiilor ei în anul 1997, iar de atunci i-a crescut singură pe Tristan, Andrew și Janine, sora lor.

author avatar
Andreea Vlad
1.051 afisari

5 COMENTARII

  1. are educatie sanatoasa muma acestor golani de UK, daca a divortat. Ce naste din pisica soareci mananca. Nu i-a placut scoala nici ei nici copiilor ei. Derbedei care au venit la destrabalare la romanika,sa-si bata joc de femei, care,intre noi fie vorba tot poame alias vagaboande se cheama.E greu sa mai gasesti fete ca altadata. Mai toate sunt pe la prostitutie si bordeluri, ori incurcate cu bosorogi dupa pricopseala.

  2. ” … ca SI ajutor (de bucātar) ” ? ” CA SI ” se foloseste pentru a se evita o cacofonie, dar ziaricii, semi-analfabeti si profund inculti, o bagā la orice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger