AcasăNewsMama fetei ucise in Constanta, marturii dramatice: "sa-mi omoare sufletul..."

Mama fetei ucise in Constanta, marturii dramatice: „sa-mi omoare sufletul…”

Daramata de moartea copilei sale de 14 ani -ucisa, din cate se pare, chiar de catre tatal ei -mama adolescentei din judetul Constanta povesteste cu vocea gatuita de suferinta ce isi aminteste din ziua de vineri, cand si-a gasit sfarsitul fata cea mare a familiei.

Dupa cum e de inteles, nu isi poate explica sub nicio forma ce anume s-a intamplat de s-a ajuns sa se abata asa o nenorocire asupra familiei sale. „Nu stiu nimic, eu am plecat la munca, n-am de unde sa stiu ce au facut ei acasa (…) eu i-am lasat dormind, dimineata cand am plecat la munca dormeau toti (…) La ce i-a facut la fata nu stiu… sa-mi omoare copilul meu, sa-mi omoare sufletul meu „, a mai spus femeia inainte sa fie oprita de plans, din cate s-a putut vedea din imaginile difuzate de Romania TV.

Adolescenta din comuna constanteana Sacele – despre care sambata s-a aflat ca ar fi murit strangulata, si nu din cauza ca i-ar fi fost injectata o substanta, cum s-a speculat initial – a fost gasita, vineri dupa-amiaza, de sora ei mai mica. Tatal, considerat vinovat de cele intamplate, e in spital dupa ce ar fi incercat sa-si puna capat zilelor.

324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger