AcasăNewsMama Elodiei vrea sa se impace cu familia lui Cioaca: Sa nu...

Mama Elodiei vrea sa se impace cu familia lui Cioaca: Sa nu mai cream o trauma micutului Patrik

Mama Elodiei Ghinescu a facut un apel de impacare catre familia lui Cristian Coaca de dragul nepotului Patrik. Emilia Ghinescu vrea sa-si ia nepotul in vacanta, dar nu in baza hotararii judecatoresti.

Avocatul familiei Ghinescu, a declarat la Romania TV, ca Emilia Ghinescu face un apel catre familia lui Cristian Cioaca: „Doamna Ghinescu face un apel catre familia lui Cioaca sa incerce pe cale amiabila, desi au o hotarire prin care li se permite chiar si in aceasta vacanta sa vina o perioada la Rasnov, sa inteleaga pe cale amiabila ca avem o hotarare judecatoreasca astfel incat dumnealor sa nu mai apeleze la un executor judecatoresc care nu ar fi decat o trauma in plus pentru micutul Patrick”, a spus avocatul.

Acesta a mai precizat ca sora lui Cristian Cioaca i-ar fi spus lui Patrick ca tatal lui a ajuns in puscarie din cauza parintilor Elodiei.

„Dupa ultima intrevedere pe care familia Ghinescu a avut-o cu Patrick, la scoala, in prezenta directorului scolii si a mai multor persoane, in momentul in care sora lui Cristian Cioaca a venit cu copilul si pe un ton ridicat, cu agresiune verbala,  i-a spus micutului „Spune-i ca, datorita doamnei Ghinescu, tatal se afla in inchisoare”, in acel moment copilul a inceput sa planga si i-a spus doamnei Ghinescu ca nu-l iubeste”, a relatat Crina Radu, aparatoarea familiei Ghinescu.

In plus, mama Elodiei a cerut in instanta si tutela pentru nepot.

author avatar
Alina Costache
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger