AcasăNewsMama Elodiei: In sfarsit se face dreptate, Cioaca e un criminal, sa...

Mama Elodiei: In sfarsit se face dreptate, Cioaca e un criminal, sa plateasca!

(foto: captura antena1)

Emilia Ghinescu, mama Elodiei,  este increzatoare ca in sfarsit se va face dreptate, iar cel care a omorat-o si a transat-o pe fiica sa va plati pentru crima de acum cinci ani.

(foto: captura antena1)

„Acest lucru il asteptam de cinci ani de zile, pentru ca noi suntem siguri ca el a omorat-o. Altcineva nu putea sa intre la ei in casa, la miezul noptii si sa-i umple casa de sange. Un lucru asa de grav nu cred ca poate ramane nepedepsit”, a afirmat soacra presupusului criminal, la Acces Direct.

Emilia Ghinescu sustine ca a stiut dintotdeauna ca Cioaca este vinovat pentru disparitia fiicei ei, si ca nimic din ce a declarat ginerele ei pana acum nu este adevarat. „Tot ce spune el, cam 90-98% din ce a spus pana acum, sunt minciuni. Noi suntem singurii care stim exact ce facea el”, a spus femeia. Ea a mai declarat ca de cand Elodia a disparut nu l-a mai vazut pe Cristian Cioaca.

Procurorii l-au pus sub acuzare pe Cristian Cioaca, miercuri, dupa ce anchetatorii au descoperit, cu ajutorul unui dispozitiv special, mai multe pete de sange pe perete, de 6-10 centimetri, acoperite cu un strat de var. De asemenea s-au descoperit pete de sange si in casa tatalui sau, Emil Cioaca- decedat, suspect de complicitate. In cursul zilei de miercuri urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca daca se va dispune arestarea preventiva, pentru 29 de zile, a suspectului.

author avatar
Alina Costache
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger