AcasăNewsMamă cu chip de monstru: și-a abandonat copilul de 9 ani într-un...

Mamă cu chip de monstru: și-a abandonat copilul de 9 ani într-un spital din Galați!

O femeie din Galaţi, căreia cu greu îi putem spune „mamă”, și-a abandonat copilul minor de 9 ani în spital şi a plecat acasă.

Polițiștii au fost alertaţi de concubinul femeii.

L-a „uitat” la spital

IPJ Galați a stabilit cum s-au petrecut faptele.

La data de 17 februarie 2024, la ora 16:10, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, din municipiul Galați, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Galați, concubina bărbatului, l-ar fi lăsat nesupravegheat pe fiul lor minor, în vârstă de 9 ani, în incinta Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galați.

Din verificările efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că femeia, aflându-se la programul de vizită medicală a fiicei sale, în vârstă de 8 ani, împreună cu minorul de 9 ani, ar fi părăsit în mod voluntar unitatea medicală și l-ar fi lăsat pe acesta din urmă în incinta spitalului.

Ulterior, bărbatul s-a prezentat la sediul Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galați, de unde l-a preluat pe fiul minor în vârstă de 9 ani. Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării femeii, clarificării situației de fapt și luării măsurile care se impun.

De asemenea, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați”, informează Poliţia Galaţi, astăzi, în comunicatul remis presei.

O caută pe mamă

Poliţiştii încă încearcă să dea de urma mamei, despre care nu se mai ştie nimic. Reprezentanţii spitalului spun că nu ştiu cum să încadreze gestul femeii, dacă este vorba despre abandonul copilului sau pur şi simplu despre o neglijenţă.

Poliţia anchetează cazul pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în această situaţie.

author avatar
Andrei Ștefan
305 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da’ pe copiii aceia, DGASPC ii asculta? Poate au ceva de spus despre parinti.Ca doar nu i-a abandonat degeaba.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger