AcasăNews„Mama” care și-a omorât copilul în bătaie a fost arestată

„Mama” care și-a omorât copilul în bătaie a fost arestată

Femeia din Cluj acuzată că și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile duminică seară. Femeia de 36 ani și-a recunoscut fapta, însă nu a dat nicio explicație pentru gestul ei.

Sursa foto Twitter

“În urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă și a survenit ca urmare a agresiunilor suferite”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj. Criminaliștii au descoperit că trupul fără viață al băiețelului era plin de răni și de vânătăi. Din primele cercetări, copilul a fost omorât în bătaie.

Potrivit anchetatorilor, femeia a început să-l bată pe băiețelul de doar 9 ani în jurul orei 14. Mai apoi, și-a luat ceilalți copii și a plecat de acasă. După câteva ore, când s-a întors și-a găsit fiul fără suflare. În stare de șoc, femeia a sunat la 112 abia câteva ore mai târziu.

În jurul orei 23, echipajul SMURD care a intervenit la fața locului a constatat decesul minorului și i-a dus la spital pe ceilalți doi frați, în vârstă de 12, respectiv 9 ani, aflați în stare de șoc.

 

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger