AcasăNewsMama Alinei Puscas i-a spus "adio" rapsodului Gheorghe Turda

Mama Alinei Puscas i-a spus „adio” rapsodului Gheorghe Turda

S-a mai destramat o un cuplu in showbiz-ul autohton. Mama Alinei Puscas, gazda a emisiunii „Te cunosc de undeva”, si cunoscutul artist de muzica populara Gheorghe Turda nu mai sunt impreuna.

Cea care a anuntat finalul povestii de iubire a fost chiar Lucia Lazar. Femeia care a impartit cinci ani si bune si rele cu solistul de muzica  populara -nimeni altul decat interpretul piesei „Cui nu-i place dragostea”- s-a confestat recent amicilor ei de pe o retea de socializare. Le-a dat de inteles ca nu are niciun regret odata ce a facut acest pas. Dimpotriva.

Alegand, totusi, sa fie discreta si sa nu dezvaluie ce anume a provocat ruptura, Lucia Lazar s-a rezumat sa presare mesajul explicativ cu diverse aluzii.  „Simt o eliberare din ceva…care ma sufoca, ceva in care ma simteam prinsa ca intr-o capcana, ceva din care nu prea puteam iesi , ba de mila (uneori un defect, mila) ba, ce o sa zica lumea? etc. Dar, vine un moment, o clipa, in care se umple paharul, adica picatura aceea… si spui STOP! iti iei viata inapoi, si te bucuri din nou de lucruri marunte”, s-a confestat mama Alinei.

author avatar
National
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger